Saturday, April 12, 2014

Pecacai Anwar Kantoi Edit Gambar Kononnya Anwar Melawat Harun Din Di IJN


Hari ini hampir semua media sosial yang pro-kerajaan memuatnaik gambar Perdana menteri Dato Seri Mohd Najib Razak melawat Dr Haron Din di Institut Jantung Negara. 

Ini menyebabkan pecacai yang memuja Anwar Ibrahim berang lalu membuat kerja-kerja edit kepada gambar di atas dengan menukar kepada gambar seolah-olah Anwar Ibrahim yang melawat Dr Haron Din.

Mereka menjadi berang apabila melihat DS Najib begitu mesra dengan pemimpin Pas seperti Dr Haron Din sedangkan Anwar Ibrahim memandang rendah.



3 comments:

  1. Apa jer lah Bang Non oiiiiiii

    ReplyDelete
  2. HD dah lama tak ada selera utk bersama al Jub,sekadarkan beliau tidak berterus terang sementara itu al Jub sndiri pun dah terasa malu utk cuba-cuba merapatkan diri dgn HD kerana dia tahu apa yg HD tahu mengenai dia.

    ReplyDelete
  3. sampai kerja edit gambar macam ni pun boss dia izinkan. dasar kaki lima punya perjuangan.
    tu pun jangan............ada puak professional yang dok sokong...........macam perjuangan kera dalam hutan.......lompat sana goyang sini tak tentu punca....ada akai ka ?

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.