Saturday, April 12, 2014

Pembantu Juruterbang Cuba Hubungi Seseorang Sewaktu Pesawat Berada Di Ruang Udara Pulau Pinang


Satu panggilan telefon telah dibuat oleh salah seorang anak kapal pesawat MH370 sewaktu pesawat itu terbang serendah 5000 kaki di ruang udara Pulau Pinang pada hari kehilangannya.

Menurut laporan eksklusif akhbar New Straits Times, sumber panggilan tersebut datangnya dari telefon bimbit milik pembantu juruterbang.

Sumber maklumat dari penyiasat kes itu memberitahu NST, setiap maklumat sedang dikumpulkan bagi merungkai apa yang sebenarnya berlaku kepada pesawat tersebut.

Difahamkan pesawat penerbangan dengan 239 penumpang itu terbang pada ketinggian yang cukup rendah bagi membolehkan isyarat telefon bimbit itu dikesan oleh pemancar telekomunikasi di daratan.

Panggilan tersebut walau bagaimanapun terputus sebelum sambungan berjaya dilakukan.

Tambah laporan NST itu lagi, siapa yang dihubungi oleh Fariq tidak berjaya diperolehi kerana enggan didedahkan oleh sumber tersebut.

Semalam, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata pihak polis telah merekodkan lebih 205 keterangan daripada pelbagai pihak termasuk anggota keluarga penumpang dan anak kapal Malaysia Airlines MH370 bagi membantu siasatan berhubung kehilangan pesawat berkenaan.

Khalid berkata lebih banyak lagi yang akan dipanggil untuk membantu siasatan dan polis tidak akan mendedahkan hasil keterangan yang diambil bagi mengelakkan gangguan siasatan.

4 comments:

 1. Malangnya teman wanita salah seorg. mangsa MAS tersebut iaitu Philip Woods dr. sy. kontraktor militari US, IBM (milik ZIONISRothschild yg. menubuhkan IsraHELL) - Bajc, yg. sebenarnya sgt. berbahaya! Bajc dan Woods disyaki adalah ejen CIA-Mossad (lihat di http://beforeitsnews.com/economics-and-politics/2014/04/phillip-woods-is-caught-as-a-cia-prop-in-this-photo-more-breaking-news-with-sn-koreas-2463558.html , Phillip Woods Is Caught As A CIA Prop In This Photo! More Breaking News With S&N KOREAS, April 3, 2014). Sebab itu agaknya si Bajc ini tidak pernah lansung menimbulkan pertanyaan pd. rejim Amerikanya tentang Diego GarCIA , walaupun berita tersebar luas tentang penglibatan pengkalan rahsia bawah tanah NUKLEAR kepunyaan CIA-MI6-NATO-Mossad di Diego GarCIA di atas kehilangan MAS ini, text rahsia dr. Woods yg. kononnya dia dikurung, yg. dikesan dr. Diego GarCIA, serta kenyataan Pentagon dlm. minggu pertama tentang MAS diyakini terhempas dlm. Lautan Hindi (lihat di http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/hijacked-ibm-engineer-successfully-dialed-out-of-diego-garcia-2928892.html , Engineer Successfully Dialed Out Of Diego Garcia, By Jimstonefreelance (Reporter), March 30, 2014)!

  Bajc mesti diawasi KDN kerana dia seolah sdg. menghasut dgn. aggresif sbg. KETUA, keluarga mangsa-mangsa dr. Malaysia dan China di Malaysia, dgn. menyalahkan K’jaan Malaysia kita, di dlm. setiap temuramahnya dlm. CelakaNews Network (CNN), dan menyebut perlunya ‘REVOLUTION’ (lihat di - http://beforeitsnews.com/survival/2014/04/cnn-shocker-mh370-intact-all-alive-plane-was-followed-by-military-jets-2517336.html , CNN Shocker: MH370 Intact, All Alive, Plane Was Followed By Military Jets, April 4, 2014; dan di http://beforeitsnews.com/alternative/2014/04/girlfriend-of-mh370-passenger-wood-a-giant-plane-filled-with-people-was-just-taken-2935254.html , Girlfriend Of MH370 Passenger Wood: “A Giant Plane Filled With People Was Just Taken”, Intellihub, April 9, 2014)!

  Tetapi, telah didedahkan Bajc ini pernah (dan mungkin masih lagi) bekerja sebagai Pengarah Urusan sy. Tescom yg. berpusat di Tel Aviv,, IsraHELL! Sy. Ini mencipta ‘software‘ utk. satu lagi sy. kontraktor militari Israel. Antara alat peperangan yg. dicipta ialah sistem“remote control“ utk. kenderaan udara tanpa pemandu (unmanned Aerial vehicles)! Dan dia juga ada dlm temuramahnya telah berjumpa pegawai tentera kita melalui PKRPELIWAT – jadi ´mungkin mendapatkan maklumat ketenteraan kita sebagai perisik CIA-Mossad (CIA-MI6-NATO-EU sebenyanya dikuasai Mossad-IsraHELL)! Lihat di - http://beforeitsnews.com/economy/2014/04/incredible-flight-370-coincidence-philip-woods-girlfriend-sarah-bajc-was-high-level-senior-executive-at-aircraft-remote-control-software-co-2610846.html , INCREDIBLE FLIGHT 370 COINCIDENCE: Philip Wood’s Girlfriend Sarah Bajc Was High-Level Senior Executive at Aircraft Remote Control Software co…., By SGTreport, April 6, 2014!

  Maklumlah, Mossad-CIA-MI6-NATO, kat Malaysia nikan ada ejen mereka dari EvangeliSStar dan MalaysiaKKKini, serta termasuklah DAPBANGKAI/PKRPELIWAT/PENGGANAS Red Bean/Geng Kongsi Gelap!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 2. Tapi lepas ini didedahkan, tiba- tiba Kedutaan Amerika di Malaysia membuat kenyataan menafikan psl Diego GarCIA dan panggilan Woods itu – tak ke ganjilnya (disyaki supaya temberang Bacj tidak akan pecah)!

  Makcik Sambal Belacan

  ReplyDelete
 3. Disyaki Woods diKHIANATI oleh bos CIA-Mossadnya, sebab itu tidak menghantar text rahsianya ke girlprennya, Bacj itu, tetapi ke internet supaya tersebar luas - apalagi membunuh ejen-ejen mereka sendiri, utk. menutup rahsia, adalah MO biasa Barat-ZIONIS (lihat di http://topinfopost.com/2013/06/21/over-20-seals-who-killed-osama-bin-laden-now-dead, Over 20 SEALs Who “Killed Osama Bin Laden” Now Dead, By DNA , June 21, 2013; dan di http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=114 , Bloody Bill Clinton – American Caligula, By wmw_admin on September 1, 2006)!

  Makcik Sambal Belacan.


  ,

  ReplyDelete
 4. bila pendedahan tentang pangilan talipon ini di buat? kalau dah tau k trbang lalu kat p. pinang kenapa pula cari di laut cina selatan. .....heran juga....kerja siapa pula ni?

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.