Tuesday, April 22, 2014

Setelah Bergaduh Sakan Dengan Ustaz Don Akhirnya Wardina Berhenti menulis DiFacebook


Isu Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot dan ustaz Don Daniyal yang panas suatu ketika nampaknya sudah berakhir. 

Hari ini Wardina membuat update status dalam facebooknya memohon maaf dan berjanji tidak akan mengaibkan orang lain lagi termasuk ustaz Don Daniyal.

Malah Wardina berjanji tidak akan menulis lagi difacebooknya dalam beberapa waktu dan menyerahkan akaun facebooknya kepada Adminnya.

Tidak pula diberitahu sehingga bila beliau akan berhenti menulis difacebook dan benarkah adminnya akan menguruskan akaun facebooknya?


10 comments:

 1. Takder saper kesah pun...pi la main jauh2...

  ReplyDelete
 2. who the hell cares about this ustazah wannabe ol hag??

  ReplyDelete
 3. Mengharapkan berjuta peminatnya 'merayu'? - aman sikit dunia ini.

  ReplyDelete
 4. Alahai wardina ...dulu dah buat hal, sekarang nak tunjuk pandai lagi ?

  ReplyDelete
 5. hehe... bukan aritu kata nak berambus pergi australia ke??? Bila tarikh keberambusan ko sekeluarga tu...??? Dapat la sikit Malaysia aman dari minah gila publisiti ni...

  ReplyDelete
 6. Dia ingat dia sapa
  Majistret ?
  Lawyer ?
  Ahli muzik ?

  Tp sejujurnya
  Aku pun mula check balik apa yg Don
  Terutama bab bani tamim
  Don.. kita check yr

  ReplyDelete
 7. Bab Bani Tamim ...very very interesting. ..ambil Bani Jawi dah la .itu pun termasuk Bani Melayu dan Bani Tamim...

  Korang Google la Kingdom Palace di Jabal Habshi atau lebih dikenali orang tempatan sebagai Dajal Palace...dan kaitannya dengan Dajal akhir zaman....

  Nabi saw ada beritahu kisah Jabal Habshi serta kisah Pemuda dari Timor dengan panji hitam yang akan membantu Nabi Ia a.s. bunuh Dajal dan Yahudi, Nasrani. ..

  Selamat Mengembara Wahai Saudara Saudara Ku....

  ...abu Ahmed. ..cucu cicit Nabi Ibrahim a.s.

  ReplyDelete
 8. Rasakan lu si BETINAPENJILATPKRPELIWAT ni - baiklah lu püi BERAMBOS balik Australia- bukankah lu dan keluarga lu HEBOH-satu-kpg. nak pindah sana?

  Aku syak makin ramai ejen Barat-ZIONIS dan ejen mereka dr. si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRPELIWAT, terutamanya menggunakan wanita 'cantik' menyamaq sebg. umat Islam termasuk masuk Islam/pakai tudung, termasuk menggoda dan kahwin dgn. pemimipin politik dan hartawan Islam/Melayu kita - utk. menghasut mereka membenci UMNO dan menjadi pula LIBERAL-PENJAHANAM-ISLAM/umatnya! Tengok sajalah perangai yg. Islam-mcm-dah-melayang PKRPELIWAT-no-1! Tengok sajalah perangai yg. Islam-mcm-dah-melayang PKRPELIWAT-no-1 atau mana-mana si tua jadah, yg. masih ke kelab malam!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PERKASA/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.