Sunday, April 27, 2014

Sudah Dijangka Sendiri Fitnah Sendiri Buat Repot Polis Itulah Pakatan


Sudah dijangka yang membuat fitnah ini adalah kerja penyokong pakatan sendiri. Yang paling bestnyer lakonan mereka adalah mereka sendiri yang buat laporan polis.

Sedangkan Blue Wave Army belum ditubuhkan lagi, Ahmad Maslan buat sahaja buat kenyataan,mana datangnya akaun facebook Blue Wave Army

Harakah hari ini pun bukan main buat posting habis-habisan tentang ini...hipokrit

Keadilandaily blog milik parti Anwar Ibrahim 



Harap pihak berkuasa bertindak segera bawa pesalah ke muka pengadilan sebab rakyat nak tengok siapa sebenarnya yang buat fitnah

6 comments:

  1. dah ketuanya otak kotor.........macaipun suka buat kerja kotor

    ReplyDelete
  2. pooooraaah....BWA baru dicadangkan dah ada laman fb pula. entah jadi entah tidak belum pasti lagi.
    Ini semua kerja bodoh puak haramjadah tu. sendiri bikin lobang sendi terjum. Dasar nak mampus.

    ReplyDelete
  3. Wan Azizah dikebumikan pakai cermin mata. Ini mati bukan terbeliak mata malah dengan cermin mata. Bodoh punya blogger.

    ReplyDelete
  4. Habis, mana Facebook RBA yang selalu diceritakan?

    ReplyDelete
  5. Sendiri jugak mau tanya lagi.

    ReplyDelete
  6. Ooi.....otak tempayan punya olang. Langau pun tau gerakan RBA yang berselindung disebalik sekeping tisu sahaja. Tempayan Selangor yang dak kosong kering kontang macam otak depa juga.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.