Thursday, May 8, 2014

DAP Sudah Buat Persiapan Untuk Tinggalkan Malaysia
Kenyataan Teresa Kok pada 7 Mei 2014 membuktikan segelintir kaum Cina memang tidak senang duduk di negara Malaysia.Lebih-lebih lagi banyak dasar UMNO-BN yang kononnya menyusahkan kaum cina. Jika BN masih memerintah Malaysia kaum Cina akan terasa diri mereka teraniaya kata Teresa Kok.

Dasar umno BN telah menyekat usaha kaum cina di Malaysia untuk menguasai keseluruhan Tanah Melayu dari segi kekayaan dan kuasa politik.

Teresa Kok yang didakwa membuat video menghasut cuba menjadikan isu perkauman sebagai benteng untuk mempertahankannya.

Ingat tak lagi berita dibawah ini:

Siapa yang terhegeh-hegeh merayu sembah di lutut kerajaan minta di kembalikan kerakyatan setelah berdekad masa terpaksa jadi hamba orang putih cuci pinggan. Teresa Kok wajar mengkaji semula sejarah asal usul kedatangan orang cina ke Malaysia supaya mereka tahu kedudukan sebenarnya.

7 comments:

 1. salah 2 bukan Cuci pinggan..cuci jamban lah....!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cina pegang ekonomi malaysia hingga 80 % masih kata susah?. Berambuslah lagi baik.

   Delete
 2. Apa ke bodoh ... bagi 1000 cina balik, bertambah 1000 ++ (campur laki, bini, anak pinak mereka) undi pergi ke DAP. Dia dah koyak passport nak duduk UK dia punya hal la. Atau dimudahkan dia orang pindah ke negara lain, Sing-a-pork misalnya yang perlu sangat2 pencuci pinggan. Yang nak keluar bagi one-way passport percuma, free, gratis.

  Hai la ... bodoh lama tak habis, tambah bodoh baru .... mampus!

  ReplyDelete
 3. Berambos la cina2 bangsat oooiii

  ReplyDelete
 4. Mereka nak undi di Bukit Gelugor dan Teluk Intan. Kata2 mereka, mestilah yg ada menyentuh bangsa mereka. Nampakkan perjuangan mereka yg penuh "rasis". Org Melayu, jgn terpedaya dengan perangkap demi perangkap yg mereka pasang. Akhirnya bangsa mereka juga yg untung

  ReplyDelete
 5. BERHARAP SANGAT SUPAYA TERESA KOK KELUAR DULU DARI MALAYSIA DIIKUTI DENGAN KIT SIANG ,GUAN ENG, Dan cina cina yang tak hormat kerajaan malaysia , jangan berani cakap je ,jangan jadi tong kosong yang ada taik ,busok Maaaa....

  ReplyDelete
 6. Melayu jgn lupa. Penyapu gergasi yg dap bawak atas lori keliling kuala lumpur untuk sapu melayu masih ada disimpan bawah lori. Melayu yg boleh tumpang lori tu nanti cuma tg haji hadi ang the gang.
  Huhuhu. . .

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.