Saturday, May 3, 2014

Hebat Umno Setiu Dalam Majlis Pelancaran Blue Wave Team
Hebat......Ketua UMNO Bahagian Setiu, Dato' Mohd Jidin Shafee bersama Ahli Parlimen Setiu, Mohd Zulkifly Jusoh , Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Jabi, Mohd Iskandar Jaafar (kiri), Adun Batu Rakit, Bazlan Abdul Rahman dan Adun Langkap, Dato' Sabri Mohd Nor tertarik melihat tayangan 'slide' ketika pelancaran 'Blue Wave Team' (BWT) di Rhu 10.

'Blue Wave Team' adalah satu akaun media sosial yang dibuka bertujuan bagi mewujud dan menjalinkan hubungan di kalangan Pengamal Media Sosial UMNO Bahagian Setiu dan menjadi penangkis serangan media sosial pembangkang.Persoalannya sekarang sejauh mana Red Wave Team ini mampu membantu umno untuk menangkis fitnah daripada Red Bean Army. Umno perlu libatkankan golongan muda jika mahu media sosial ini menjadi satu senjata utama bagi melawan RBA.

 
Antara yang hadir meriahkan majlis...hebat Red Wave Team


Nikmati juadah sebelah pelancaran.


Bersantai sambil menjamu selera di Ru 10.
Ketua Wanita UMNO Setiu sempat merakam gambar.


Dato' Sabri melayani tetamu.

Mohd Jidin sedang berucap.


Tetamu menjamu selera.


Antara yang hadir.Antara pengamal media sosial yang hadir.

2 comments:

 1. SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas usaha mulia UMNO Setiu ini!

  Di Barat, cthnya, kalau umat islam asyik 'apologetik' pd. si KAPIRDAJAL MUSUH ISLAM, lagi dipijak kepala umat Islam! Dan begitu jugalah sikap si KAPIRDAJAL PKRSODOM/DAPBANGKAI kat Tanah Melayu, pusaka nenek moyang kita dr. sebelum dijajah si KAPIR LAKNAT Barat-ZIONIS dan mana-mana puak pendatang KAPIR yg. asalnya dibawa si PENJAJAH buas tu!

  Makcik Sambal Belacan - sayu terkenang lagu “Insan Dan Bunga“ oleh Allahyarham Tiar Ramon, saudara se BUMIPUTERA/se ISLAM kita dr. Alam Melayu, penyanyi dan pencipta Legenda Minangkabau 1961-2000, dr. Sumatera Barat, yg. membawakan lagu-lagu Minang dan Melayu.

  ReplyDelete
 2. Kesedaran untuk bangun menentang tohmahan terhadap kerajaan UMNO yang dibuka gelanggang olih Yang berhormat2 dalam UMNO sendiri adalah bolih dibanggakan. Disini , dipentas ini penyokong2 Umno sendiri akan mengukur sejauh mana kebolihan tuan2 YB mempertahankan kewibawaan Umno itu sendiri.
  Amat wajar setiap negeri diwujudkan satu laman yang dikongsi bersama olih semua lapisan ahli dan penyokong Umno. Rakyat lebih mudah mengetahwi perkara sebenar disebalik berita fitnah yang tersebar memburukkan UMNO dan dapat merasakan bahawa Umno sudah terbela.
  Semuga Berjaya.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.