Thursday, May 1, 2014

Kedatangan Anwar Di Dataran Merdeka Disambut Oleh sekumpulan Yang Mengaku Homoseksual


Sekumpulan pemuda Cina dan Melayu yang secara terbuka mengaku homoseksual turut menyertai perhimpunan dan menyambut kedatangan Anwar Ibrahim sambil berteriak refomasi...refomasi...


Mereka membawa plakad dengan tulisan dalam bahasa Cina yang membawa slogan "Kami homoseksual, kami tentang GST" dan "Tidak kira saya tidur dengan siapa, saya tentang GST".

1 comment:

  1. Apa KEJADAH PAS boleh sokong puak GANGSTER SODOM/GENG KONGSI GELAP yg. ditaja DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. nak MENYODOM satu sama lainlah tu! Dasar HAIWAN BUAS mcm. BABI HUTAN, si puak SYAITAN-gila-SODOM ni! Bala betul kat umat ISLAM kat NEGARA ISLAM kta ni!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.