Thursday, May 1, 2014

SAMM Cetus Provokasi Terhadap Polis Agar Bertindak Menangkap Mereka

Beberapa peserta yang mendakwa kononnya mewakili kumpulan SAMM cuba mencetuskan provokasi dengan melaungkan ungkapan-ungkapan provokasi seperti memaki hamun pemerintah dan pihak polis.

Paling memeranjatkan mereka turut melemparkan bom asap (smoke grenede) dan ‘Flare’ sepanjang perhimpunan itu diadakan.

Sambil diselang-selikan dengan nyanyian, mereka mendakwa kehadiran pada hari ini adalah untuk menumbangkan kerajaan.

Tidak cukup dengan itu, mereka turut memaki hamun dan melemparkan kata-kata kesat kepada Yang Dipertuan Agong.

Pihak polis yang mengawal keadaan pada petang itu, enggan memberikan sebarang komen kerana mendakwa mereka mendapat arahan untuk memudahkan program yang diadakan itu.


Seorang unit amal Pas parah apabila pergaduhan berlaku sesama sendiri oleh ahli anggota SAMM solidariti anak muda aktivis PR dipimpin dibawah Cikgu Bad yang terkenal dengan sifat samsengnya semasa demontrasi bantah GST 1 mei 2014 sebentar tadi.


4 comments:

 1. YA ALLAH! Anak muda Islam/Melayu kita diKORBANkan demi PUAKA PENGGANAS DAPBANGKAI/PKRSODOM-si-haiwan BUAS! Awatlah PAS ni!

  Polis patut tangkap saja bawah undang-undang TERORISMA: pedulikan gertakan undg-undg SAMPAH si KAPIR Barat-ZIONIS termasuk undg-undg UN di bawah falsafah "demokrasi-hak-asasi" mereka! MAJORITI rakyat sedang MERANA dgn. jenayah TERORISMA DAPBANGKAI/PKRSODOM-si-haiwan BUAS,yg. ditaja Barat-ZIONIS!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 2. Yang mamat SAMM yang beriya iya membabi buta sayang sangat kat al juburi tu apasal?

  Agaknya mamat mamat yang muda ni berniat nak menggantikan tempat azzmin dan rafizah yang dah tua dan tak jambu lagi untuk citarasa si al juburi tu?

  Semoga berjaya disontot!

  ReplyDelete
 3. hospital mana yg cedera tu dirawat...HOSPITAL KERAJAAN

  ReplyDelete
 4. Sama sama kita doa semoga budak budak ini satuhari nanti akan tinggal bersama al juburi di alamat tempat tinggal di penjara sg buloh.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.