Wednesday, May 21, 2014

Tak Perlu Promote Calon DAP Teruskan Usaha dekati Pengundi
Teruskan usaha dekati pengundi di PRK Teluk Intan selagi masa berkempen masih ada dan tahniah kepada pemimpin yang sentiasa turun padang walaupun tiada jawatan.

Gambar oleh Rafi Awg Kecik II dan Faizal Lentin

3 comments:

 1. Dah dekat Makcik, Pakcik, abang, kakak, adik Melayu yang jadi ahli UMNO, ISMA, Perkasa, Pekida, JMM , Jangan lupa bisik macam Kak Ijat, ya.

  Bisik kan "Tolong undikan Pendatang Cinabeng Keristian yang makan babi, tu , tau!"

  ReplyDelete
 2. Cube admin bgtau pd ketua2 bahgian bn yg turun di teluk intan supaya jaga anak buah dowg yg sombong x bertempat terutama perwakilan yg menyewa di batu 8 cangkat jong, pd 18 hb yg lepas sy singgah di rumah abg ipar saya di batu 8 cangkat jong , ada 1 mamat ni yg ikut sorg dato mungkin dr bahgian bota singgah br sama dato td masa gerimis ptg kul 530 lbh kurang, langsung tidak MENGHULURKAN TANGAN PADA SAYA UNTUK BERSALAM. KALAU ORANG MACAM INI YG DI BAWA OLEH DATO TU LA DI KAWASAN KG, TAK HAIRAN KALAU ORANG KG MELUAT TENGOK UMNO.MEMANDANG CARA SINIS PD SAYA,SAYA MEMANGKAH UMNO BN KERANA MAHUKAN MELAYU BERKUASA tp yg jenis tak berbudi bahasa

  ReplyDelete
 3. Kenapa UMNO nak kempen, dah boleh tipu pakai SPR sudahlah.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.