Thursday, May 1, 2014

Video Pergaduhan Berlaku Antara SAMM Dan Unit amal pas Ketika Anwar Berucap




Kehadiran sekumpulan 15 hingga 20 individu berpakaian serba hitam membawa bendera bertulis Antifa Malaysia di Dataran Merdeka mengundang sedikit kekecohan. Mereka juga dikatakan daripada kumpulan SAMM.

Kekecohan antara lima hingga 15 minit itu berlaku antara segelintir peserta perhimpunan dengan kumpulan SAMM dengan  Unit Amal yang dikatakan enggan membenarkan mereka berada di hadapan pentas dimana Anwar sedang berucap.


Lihat video disini juga

4 comments:

  1. Mana tak bergaduh - puak GANGSTER SODOM/GENG KONGSI GELAP yg. ditaja DAPBANGKAI/PKRSODOM tak dapat tahan geram - nak MENYODOM satu sama lainlah tu! Dasar HAIWAN BUAS, si puak SYAITAN! Bala betul kat umat ISLAM kat NEGARA ISLAM kta ni!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    ReplyDelete
  2. Ramainya cina adan keling yang datang protes. Hanya 0.1% je melayu yang datang. Syukur melayu dah sedar dan duduk berehat tengok tv dengan anak bini. Yang terkinja- kinja macam lotong kat jalan tu pun semuanya cina dan keling je.

    ReplyDelete
  3. Melayu dah diperbodohkan oleh peliwat yang tak mahu dipenjara

    ReplyDelete
  4. Bila mencarut dibolihkan dan samseng jalanan dianjurkan maka bertempur sesame sendiri tu perkara biasa je. Mata hati mereka anua telah rosakkan.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.