Tuesday, June 17, 2014

Bukti Pas Berjaya Mentarbiah Pemimpin cina DAP


Pas begitu beria-ia kononnya pemimpin kafir DAP sudah ditarbiah oleh mereka sehingga PAS sanggup lakukan apa sahaja kemahuan DAP walaupun bermusuhan sesama Islam.

Akhirnya Pemimpin cauvinis DAP memuji negara Israel dan Singapura yang dikatakan lebih Islam daripada Malaysia.

Kenapa Lim Kit Siang suka sangat menyentuh berkenaan Islam?

Apa Tujuan sebenar Kit Siang?

Apakah dengan kenyataan ini membuatkan umat Islam akan bergadug sesama sendiri?

Apakah Pas juga bersetuju dengan kenyataan daripada Lim Kit Siang ini?

4 comments:

 1. Kit siang PUKIMAK!

  ReplyDelete
 2. Dia ukur dr segi betapa mudahnya org islam utk dimurtadkan...malaysia pun akn berada diranking no 1 selps DAP berjaya mewujudkn kerajaan boneka melayu pd masa akn dtg...tahniah yg tak terhingga kpd penyokong dan pengundi pr

  ReplyDelete
 3. Apakah tujuan LKS mengutarakan tulisan diatas? Dan adakah LKS benar2 tahu menilai system Islam tulin yang sepatutnya diamalkan? Kalau sekadar percayakan kepada penilaian peribadi seseorang pengarang terhadap Islamicnya pemerintahan sesebuah Negara itu nyatalah LKS bukan seorang tokok berkebolihan menilaikan Instituisi Negara Islam itu sebenarnya.

  Kepada masyarakat Melayu Islam semua, sedarlah bertapa keindahan , kekuatan , maruah dan ketulinan Islam yang datangnya dari Allah swt dengan kebenaran hakiki telah mula dipersoalkan olih golongan kufur yang mengaku cerdik /mengerti Islam membuat andaian2 jelek terhadap Islam itu sendiri. Apakah kerana ingin benar mereka menolak hukum Allah (hudud) maka mereka bolih menilaikan bertapa lemahnya Islam dinegara2 yang berpegang kepada ajaran Islam, sebagai negara2 terkebelakang . Amat malang umat Islam Negara ini andai MASIH LAGI TIDUR SEBANTAL DENGAN MUSUH2 ISLAM INI.

  Melayu Islam seharusnya memecahkan ketulan2 air batu yang mengekang minda mereka dan kesedaran untuk bangun menentang ajenda2 musuh Islam harus segera dilancarkan. Jihat itu tetap wujud walaupun hanya dengan pena atau gerakan lidah mempertuturkan hak2 Islam yang wajib dilaksanakan. Islamkan diri kamu sepenuhnya andai kamu mahu menjadi umat yang disegani dan bersatulah seluruh kaum Melayu Islam andai kamu mahu kemenangan di dunia dan diakhirat kelak.

  ReplyDelete
 4. Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAI-CELAKA, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

  Tak KEJADAHnya, negara SYAITAN Israel yg. askim MEMBUNUH/MENINDAS secara beramai dlm. GENOSID Bumiputera Islam Palestin dan S'pura yg. juga MENINDAS secara beramai dlm. "Cultural GENOSIDE" Bumiputera Islam S'pura - diPUJI si PENYAMAQ Islam dan si RASIS-CinatuaBABI-DAPANJINGKURAP ni sbg. lebih 'Islam' dari negara Islam sendiri?! Dasar puak PENIPU PENGGANAS BABI!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.