Monday, June 23, 2014

Khalid Samad Tak Nak Pertahankan Kalimah Allah Bagi Pihak Kristian?


Jika dalam isu bible berbahasa Melayu Khalis Samad merupakan pemimpin Pas yang pertama menjadi hero menghentam Majlis Agama Islam Selangor habis-habisan.

Khalid sanggup mencadangkan agar MAIS yang berada dibawah Sultan Selangor agar dikurangkan kuasanya supaya tidak lagi mengganggu pihak Kristian apabila mereka mahu memurtadkan umat Islam.

Terkini perhimpunan umat Islam di perkarangan Istana Kehakiman, Putrajaya pada pagi ini semakin ramai, lidah rasmi pembangkang mengatakan hanya 100 orang sahaja tetapi kini sudah mencecah 500 orang sudah berkumpul.

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) Pulau Pinang merupakan NGO pertama yang tampil pada jam 7.30 pagi bersama 30 ahli.

3 comments:

 1. Khalid Samad Nie Kafir Sesat Lagi Menyesatkan..

  Otak Kotor sekotor Mukanya...

  ReplyDelete
 2. Dah PAS lah tu...!

  ReplyDelete
 3. Apa ...
  Khalid sokong kalimah allah untuk sama2 sebut nama allah megucap la yb khalid kelak akan meyesatkan generasi anak2 kita. Kita hidup masa ni kita faham . apa itu allah. Kelak anak2 kita allah itu utk tuhan2 . Neraka anak bangsa kita.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.