Wednesday, June 25, 2014

Mereka Mahu Mahkamah Dipandang Hina Adakah Pas akan sertai?


Mereka langgar perintah mahkamah.

Mereka dakwa mereka minoriti yang ditindas..ini fakta penipu demi menimbulkan kebencian masyarakat dunia terhadap Islam di Malaysia.

Sedangkan mereka dibenarkan menjalankan rutin agama mereka tanpa gangguan. Mereka bina gereja yang melebihi kapasiti mereka dan terbesar di Asia Tenggara...

Cuba perhatikan umat Islam yang menjadi minoriti di negara barat seperti di USA, Jerman, Perancis, England...lagi teruk keadaan umat Islam di sana susah untuk mempraktik agama Islam .. tidak seperti penganut kristian di Malaysia.

Cuba perhatikan umat Islam di Cina, Myanmar, Sri Lanka... dipaksa berbuka puasa, dirogol, harta dirampas dan dibunuh dengan kejam.

Terbukti pihak yang berkepentingan dalam Kristian cuba untuk meraih simpati masyarakat dunia kononnya Malaysia terlalu zalim sehingga tidak membenarkan mereka mengamalkan Agama Kristian mereka.

'Kerajaan zalim' Itu juga sering di kokokkan oleh pemimpin Pas terhadap kerajaan sehingga mahu menghapuskan kuasa Majlis Agama Islam Selangor kerana merampas bible berbahasa Melayu yang akan diedarkan kepada orang Melayu.

'Jangan melampau sampai kami umat Islam hilang sabar' kata ustaz Mohamad Ismail

1 comment:

  1. Aku salahkan pemimpin ISLAM/MELAYU-LIBERAL; yg. telah MENJAHANAMkan NEGARA ISLAM ini! Bila keturunan mereka turut jadi PENGEMIS mcm. BUMIPUTERA Islam/Melayu dr. rakyat biasa, di masa hadapan, bila Tanah PUSAKA Bumi Islam ini makin TERGADAI kat PENDATANG KAPIRDAJAL termasuk warga asing dgn. sewenangnya - barulah mereka sedaq agaknya!

    Dasar si jenis ELIT BONGKAK-TAMAK - hanya ALLAH SWT yg. paham kedukaan kita dr. rakyat biasa ini!

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.