Tuesday, June 17, 2014

Peminat Ajak Nabila Huda Keluar Agama Islam Masuk Agama Kristian


Sebut saja nama Nabila Huda, mesti teringat Amy Search.

Siapa tidak kenal lagi pelakon wanita hitam manis ini? Hampir setiap petang, ada saja kelibat lakonannya di drama petang hari di stesen TV tempatan

Umum tahu Nabila sangat aktif memuat naik gambar-gambar di Instagram. Tak kisahlah gambar dirinya, gambar anaknya atau gambar-gambar dia bersama dengan rakan-rakannya.

Apa yang menarik perhatian ialah ada sebuah komen yang dianggap amat berani dan tidak masuk akal. Tidak boleh disalahkan komentar kerana mungkin gambar-gambar yang dimuat naik oleh Nabila Huda yang membuatkan lelaki itu berprasangka buruk terhadap agama Islam.
Lelaki yang menggunakan ID Instagram, @darianchrist itu dengan selambanya mengajak Nabila keluar dari Islam dan memeluk agama Kristian.

Menurut lelaki itu, Agama Islam tidak baik untuk Nabila Huda. (astaghfirullahalazim..) Lelaki itu turut menyarankan Nabila membawa anaknya sekali convert ke agama Kristian.

5 comments:

 1. terang-terangan menyalahi undang-undang dalam penyebaran agama lain kepada orang Islam. sekiranya boleh diterima sebagai bukti, boleh diambil tindakan oleh pihak berkenaan.

  ReplyDelete
 2. Agama kristian pun menolak maksiat...
  Tu penganut kristian yg tak pernah pegi gereja atau nama jer kristian tapi perangai 2x5 dgn mana2 islam yg kaki maksiat...

  ReplyDelete
 3. Harapnya pelakon muda Nabila yg. sangat MENGKAGUMkan yg. punya KEJELITAAN Melayu-TULEN ini, serta punya bakat lakonan yg. MENGKAGUMkan ini, tidak TERPENGARUH! Entah-entah omputih-CELAKA tu puak PEDOPHILIA - sebab itu dia begitu galak sebut pula pasal anak Nabila!

  Lihat bagaimana ramai artis terkemuka kita telah diROSAKkan oleh budaya si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS- sampaikan satu artis, emaknya yg. warga emas sanggup buka tudung sebab begitu bangga lakinya omputih! Atau tengoklah Allahyarham Eddie Ahmad, yg. sungguh merdu suaranya, dihasut ke Amsterdam - terus meninggal kat sana waktu usia muda ; bakat terus terpendam kat Tanah Air sendiri.

  Ataupun artis Melayu yg. terkenal kat Barat - dulu bukan main sopan dgn. pemakian Islamnya; tapi makin berubah sejak dpt. boypren yg. gila dedahkan gambar LUCAHnya serta buat suka buat
  isyarat Syaitan kat Facebknya!

  Begitu juga artis-artis lelaki muda Islam/Melayu kita - ada yg. dipengaruh jadi puak SODOM; sampai perangai berubah jadi Mak Nyah! Itulah yg. si omputih Barat-ZIONIS-SODOM-CELAKA mahu - tamadun BUAS mereka makin dah tak dak batasan lansung, di mana SEKS adalah segalanya bagi mereka, dan SEKS SONGSANG sesama sejenis serta dgn. kanak-kanak kecil, antara ahli kelurga (incest) serta BINATANG pun nak di'normal'kan!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. Aku baru perasan Nabila juga dlm. gambaq tu buat isyarat "Devil Horn", pengikut Syaitan Illuminati Barat-ZIONIS tu - BANGANGnya; kononnya 'cool'lah tu -tapi KEJADAH aku syak dia tak tahu makna isyarat tu!

  Illuminati yg.ditubukan empayar Zionis Jerman, Rothschild, ini juga disyaki diketuai pemimpin dan jutawan-jutawan paling berkuasa lain di Barat-Israel termasuk Soros, Adelson (yg. ingin bom dgn. nuklear ke atas Iran), Rockefeller, Bloomberg dsbnya, serta Obama/Bush-Cameron/Blair-Sarkozi/Hollande/Fabius-Merkel-Netanyahu-House of Windsor (Queen Elizabeth juga dikenali sbg. "Ratu Israel"), yg. ingin menubuhkan satu K'jaan Dunia Syaitan di bawah ”New World Order” (NWO), berpusat di London, di mana tuhan mereka sebenarnya ialah Syaitan (lihat di http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/, The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012)., tapi bertopengkan agama Yahudi-Kristian Zionis.

  Antara simbol-simbol kuasa Illuminati ialah The All Seeing Eye (Mata Syaitan), Devil Horn sign dan Egyptian Pyramid - simbol-simbol ini juga amat popular ditunjukkan dgn. ANGKUH oleh artis-artis terkenal Hollywood/Barat-Zionis (yg. dipuja golongan muda terutamanya), cthnya yg. memuja Syaitan dan gaya hidup BUAS, termasuk kebebasan seksual mutlak spt. lady Gaga, Ke$ha, Angelina Jolie, Madonna, Beyonce, Rihanna, Miley Cyrus, Justin Bieber dsbnya, serta ahli politik spt. Obama dan Bush - lihat di http://www.altheadlines.com/the-all-seeing-eye-eye-of-providence-13249903/, The All Seeing Eye | Eye of Providence, By: David Veritas, July 19, 2013; http://www.altheadlines.com/famous-illuminati-members-13248490/, Famous Illuminati Members, By: David Veritas, May 14, 2013; and http://www.altheadlines.com/top-10-illuminati-symbols-hidden-in-plain-sight-13249963/, Top 10 Illuminati Symbols Hidden In Plain Sight, By: David Veritas, July 23, 2013!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 5. PEMBETULAN:

  Aku baru perasan Nabila juga dlm. gambaq tu, DISYAKI buat isyarat "Devil Horn", simbol pengikut Syaitan Illuminati Barat-ZIONIS tu - BANGANGnya; kononnya 'cool'lah tu - tapi KEJADAH aku syak dia tak tahu makna isyarat tu!

  Makcik Sambal Belacan.

  Makcik Samabl Belacan.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.