Friday, June 20, 2014

Pengkhianat Islam Di Akhir Zaman


Desakan empat Ahli Parlimen Pas supaya kuasa Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) dan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) dalam menjaga kedaulatan agama Islam di negeri itu dikurangkan merupakan satu penghinaan kepada Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah dan rakyat negeri berkenaan.

Isu MAIS ini di bawah Sultan Selangor jadi kalau mempertikai kuasa MAIS bermakna mempersoal kuasa baginda. Memang betul mereka ada dua pertiga suara dalam Dewan Undangan Negeri (DUN) dan boleh pinda Perlembagaan tetapi kena ingat bahawa MAIS di bawah baginda kalau mahu kurangkan kuasa itu maka kuranglah juga kuasa baginda.

Empat pemimpin Pas Selangor kelmarin mendesak MAIS tidak lagi diberi kuasa dalam menjaga kedaulatan agama Islam di negeri itu dengan meminda enakmen yang selama ini memberi tanggungjawab kepada badan agama berkenaan.

Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Abdul Samad dilaporkan menjadi ketua pembela kepada Agama Kristian dan mahu MAIS dikenakan tindakan berat kerana enggan memulangkan bible berbahasa Melayu kepada Persatuan Bible Malaysia(BSM).

Khalid kata inilah masa yang sesuai penghapusan kuasa MAIS itu boleh dilakukan kerana Kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor mempunyai suara majoriti dua pertiga DUN Selangor untuk memberi sokongan terhadap sebarang pindaan pada enakmen berkaitan.

Turut bersama menyokong kafir laknatullah ialah tiga Ahli Parlimen Pas iaitu Dr. Siti Mariah Mahmud (Kota Raja), Dr. Che Rosli Che Mat (Hulu Langat) dan Mohamed Hanipa Maidin (Sepang).

8 comments:

 1. akupun hairan sangat dengan dia ni??apa masalah dia sekarang dengan orang islam??atau dia ni dah keluar dari Islam?? kalau MAIS buat tindakan dia ni lah yang selalu MENYALAK....TAK FAHAM DENGAN ORANG AKHIR ZAMAN...

  ReplyDelete
 2. Itulah dinamakan parti islam tapi yg dperjuangkan adalah politik,wal halalku miwalhara mu.

  ReplyDelete
 3. MUSUH ISLAM si Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya mcm. geng BANGSAT-dan-GILA ni, dah tak peduli lagi undg-undg PERLEMBAGAAN pun, dan terus mara dgn. amat jahat utk. MENGHAPUSkan ISLAM/umatnya termasuk di Tanah Melayu ISLAM, PUSAKA nenek moyang kita ini. Itulah yg. mengherankan apabila ramai pemimpin Islam/Melayu kita dan juga dari OIC menjadi begitu PENAKUT utk. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya!

  Aku syak ramai si pemimpin Islam/Melayu serta keluarga mereka dah di 'BLACKMAIL' - kerana diPERANGKAP dgn. rasuah, gambar-gambar LUCAH termasuk dgn. GRO/Pelacur/puak SODOM atau diHASUT oleh ejen yg. MENYAMAQ sbg. Islam termasuk berkahwin dgn. pemimpin Islam/Melayu! Terutamanya apabila mereka dimabukkan dgn. alkohol atau diperangkap dgn. dadah - lalu MUSUH ISLAM akan gunakan MO PERANGKAP ini, yg. adalah MO biasa si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS dan ejen tempatan mereka. Spt. juga empayar Zionis-Rothschild plg. DAJAL, yg. menubuhkan Israel dgn. amat BUAS – bagaimana keluarga mereka memerangkap Raja-Raja Kristian Eropah dgn, hutang, kejatuhan akhlak dan perkahwinan – lihat di di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html ,Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel, by Bill Woollam!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. mintak sapa2 sahkan
  apa agama mamat khalid ni !!
  tp zaman la.. dah ramai yg jd kapir..
  harap islam kt mykad jerrr

  dan mungkin khalid ni antara AJK tertinggi puak tu

  itulah PAS !!!

  ReplyDelete
 5. Minta maaf..saya rasa dia masuk PAS kerana politik je...bukan kerana parti Islam....senang cakap Politik Di dahulukan.

  ReplyDelete
 6. Aku syak sangat puak BANGSAT mcm. ni yg, sanggup JILAT kaki si MUSUH ISLAM adalah puak SODOM! Tengoklah air muka mereka - dpt. lihat KERAKUSAN hati BINATANG BUAS mereka!

  ReplyDelete

 7. 4 EKOR BERUK NI MENGESAHKAN MEMANG PAS MUNAFIK.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.