Friday, July 18, 2014

Baguslah orang tua tu mati dengan #MH17 - Lisa Hasyim



Dikala orang ramai masih terkejut dan terkedu dengan tragedi yang menimpa pesawat MH17 selepas dilaporkan terhempas akibat ditembak di Sempadan Rusia, lain pula reaksi seorang pemilik akaun twitter bernama Lisa Hasyim yang terang-terangan menghina dan mencemari hastag #MH17.

Tiada siapa tahu apa motif sebenar wanita terbabit berbuat demikian namun ia jelas menunjukkan beliau tidak sensitif dengan perasaan ahli keluarga penumpang yang terkorban.

Adakah bapanya Lisa memang berada dalam pesawat tersebut? Dia seakan berniat mahu membunuh ayahnya sendiri selain memperbodohkan orang ramai yang sibuk memperkatakan mengenai tragedi yang menimpa pesawat MH17.

Menariknya, akaun twitter LisaHasyim rupanya baru sahaja diwujudkan beberapa beberapa jam lalu yang dipercayai berniat untuk mencemari hastag #MH17.



8 comments:

  1. Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANAS Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-ZIONIS dan DAPBANGKAI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA!

    PI MAMPOS si BETINA-PORNO ni punya ekoq kat KANDANG PKRSODOM/DAPBANGKAI-si-RASIS-no-1!

    Makcik Sambal Belacan.

    ReplyDelete
  2. apsal? haruan makan anak ke? sebab tu smp makihamun camtu!

    ReplyDelete
  3. Dah Bengkak pun

    ReplyDelete
  4. tak lama lagi kita dengarkan, dia akan dilamar DAP.

    ReplyDelete
  5. Ini pasti kerja 'red bean army' ... Jgn cepat terpedaya ... Sesumpah babi kan rajin memburukkan Melayu/Islam ...

    ReplyDelete
  6. Bangsaku Melayu...tolong beringat. Jangan biarkan diri anda di bodohkan Rba babi.
    Aku pasti, lisaHasyim adalah anijing RBA CINA BABI.
    RBA Babi sedang giat menggunakan nama dan gambar melayu untuk melaga-laga dan memecahkan melayu. RBA BABI nampak melayu mudah terikut-ikut.
    Yang terbaru adalah isu KIKI. Rata2 yg post dlm facebook/twitter/instagram adalah RBA CINA BABI yg menggunakan nama2 melayu. RBA CINA BABI TELAH BERJAYA MEMBODOHKAN MELAYU.
    Tolong sedar wahai bangsaku melayu.

    ReplyDelete
  7. apa ada difikiran kamu suka mencela menghina tenangkan diri apakah kamu suka kepada kehancuran. biar bala tuhan yang menyedarkan kamu dahulu.

    ReplyDelete
  8. Si Lisa tu gembira sakan mak bapak dia mati sebab boleh claim insurance RM2 juta satu kepala. Maknanya nanti dia dapat 4 juta kalau dia anak tunggal. Boleh la dia beli iPhone model terbaru 15 bijik & sport car warna merah jambu nanti.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.