Friday, July 25, 2014

Serangan Kafir Laknat Penyokong Khalid Samad Terhadap Sultan Selangor Sudah Bermula
Serangan daripada golongan kafir laknat yang menyokong Khalid Samad terhadap Institusi Sultan dan Istana Selangor sudah pun bermula.

Dalam keadaan Kerajaan Negeri Selangor pimpinan kerajaan Pakatan Anwar Ibrahim sekarang mengalami krisis kepimpinan, timbul golongan penyokong kuat Khalid Samad memfitnah Sultan Selangor.

Mereka akan lakukan apa sahaja dalam modus operandi 'Serangan Kredibiliti' terhadap Istana Selangor. Mempertikai kuasa sehinggalah lakukan FITNAH. Fitnah bagi mereka dianggap halal tiada dosa demi untuk mengujudkan persepsi buruk terhadap Institusi Istana Selangor.

Satu laman web berita palsu World News Daily Reports dalam laporannya mendakwa kononnya Tengku Mahkota Selangor Tengku Amir Shah telah memeluk agama Katolik minggu lepas.

Dalam laporan bertarikh 24 Julai, World News Daily Reports melaporkan, "satu-satunya anak lelaki dan waris Sultan Sharafuddin Idris Shah, Tengku Amir Shah, telah menimbulkan perasaan terkejut kepada seluruh masyarakat Islam di Malaysia demi untuk mengikut kekasihnya telah dianggap 'kehidupan sebenar Romeo dan Juliet. 

"Putera mahkota negeri Selangor di Malaysia, dikatakan telah melepaskan semua harta benda beliau dan peluang untuk menaiki takhta Istana Selangor untuk mengikuti hatinya dan berkahwin dengan model warga Sepanyol  superstar Cristina Gomez, yang berusia 16 tahun.

Pemeriksaan dalam talian menunjukkan tidak ada model Sepanyol seperti dinamakan Cristina Gomez.

Dalam laporan itu menyebut umur Tengku Amir Shah 21 tetapi umur yang sebenarnya adalah 23 tahun.

Laman Web ini adalah sebuah akhbar Yahudi Zionis Amerika yang berpusat di Tel Aviv yang melaporkan meliputi berita arkeologi alkitab dan misteri lain di seluruh dunia.

Pasukan berita mereka terdiri daripada yang pernah memenangi anugerah Kristian dan Yahudi, ejen bersara Mossad dan veteran Angkatan Tentera Israel.

Walaubagaimana pun semua berita yang terkandung dalam worldnewsdailyreport.com adalah palsu. Ini membuktikan Khalid Samad tidak keseorangan dalam menyerang sultan Selangor, pihak yahudi dan Kristian sentiasa bersamanya.

Penyokong Khalid Samad di Malaysia menari-nari apabila membaca berita ini dan berniat untuk mem'viralkan' berita ini di laman media sosial facebook.

Diharap pihak yang bertanggungjawab mengambil tindakan segera agar berita palsu yang memfitnah ini tidak menjadi bahan bacaan dimedia sosial.

12 comments:

 1. Yang aku percaya, kalau tajuk berita berbunyi " khalid GEREJA adalah KAFIR LAKNATULLAH!"

  Macam tu baru la betul!!!

  ReplyDelete
 2. Kalau si Bapak Gereja Khalid Samad tu dikatakan sudah murtad rasa2nya lebih senang utk dipercayainya, tengok muka dia pun mcm rupa paderi caca-marba ....

  Tak heran kan? Mmg ada org Melayu menganut kristian secara senyap2. Diorang tak bising2 krn mrk takut nanti ramai org lain ikut mrk, buat menyesakkan pintu syurga pulak ...

  ReplyDelete
 3. Aku dah agak nama Sultan Selangor mesti kena burukkan dlm FB sebab nak biar Rakyat rasa marah dan kurang yakin trhadap Sultan. Faham2 je arr lgi beberapa minggu Sultan mungkin akan buat decision yg penting utk kepimpinan Negeri Selangor. Tektik lama cybertrooper dorang yg hanya fitnah dan serang peribadi.

  ReplyDelete
 4. Taksub sgt dgn politik, sanggup hina Sultan dn Raja sendiri,ape punya org yg tak tau d untung, org mcm gini kalau d negara luar spti Thailand dh d penjara seumor hidup lg bagus pancung je, aman negara sikit.Harap lh Pihak Keselamatan ambil tindakan demi keselamatan negara,

  ReplyDelete
 5. PDRM mohon siasat jika berita ini benar tolong ambil tindakan undang2 kerana ni dah kira mencabar raja - raja melayu, jangan pula kata tak dapat dikesan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pdrm duduk diam2. Ambil gaji tiap bulan sudah...

   Delete
 6. Nampaknya PDRM di Selangor kena tambah anggota lagi. Semakin hari makin banyak jenayah siber kena siasat dan bertindak.

  Inilah karenah Melayu sekarang . Mencari jalan untuk musnahkan bangsa Melayu sendiri.

  ReplyDelete
 7. DAULAT TUANKU! Tolong SAMAN BERJUTA akhbar Yahudi ZIONIS tu - kalau di Barat pun; takkan dilepaskan FITNAH/PENIPUAN mcm. ni!

  Bah. pertama:

  Sepatutnya juga DYMM Kesultanan ISLAM/Melayu dan juga BUMIPUTERA Islam/Melayu kita MENYAMAN BERBILLION, PENGGANAS KAPIRDAJAL British-ZIONIS di Mahkamah Persekutuan kita dan Britain - dan kembalikan kesemua Tanah Melayu ini ke bawah KUASA EKSEKUTIF Kesultanan Melayu kita!

  Akibat kaum PENDATANG RASIS dari MUSUH ISLAM asyik MENGHINA/MENGGERTAK ISLAM/umatnya, maka dah tiba masanya NGO-NGO Islam/Melayu membawa di Mahkamah Persekutuan mengenai PENIPUAN ke atas SEJARAH kita. Di mana, Tanah Melayu kita ini dulunya adalah kepunyaan Kesultanan ISLAM/Melayu dan rakyat BUMIPUTERAnya termasuk BUMIPUTERA Islam/Melayu sehingga Kesultanan ISLAM/Melayu kita diTIPU si PENJAJAH KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS utk. menandatangani perjanjian Persekutuan Tanah Melayu 1948 (melaksanakan juga strategi DAJAL Malayan Union dlm. bentuk lain, lihat di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/pembentukan-persekutuan-tanah-melayu-1948.html , Pembentukan Persekutuan Tanah Melayu 1948)!

  Biaq seluruh Barat pun sendiri tahu PENIPUAN ini dan sedaq tentang SEJARAH benar Tanah Melayu dan Bumiputera Islam/Melayunya yg. asyik di TINDAS oleh Penjajah/Pendatang KAPIR MUSUH ISLAM/umatnya! Sebab itu Britain mesti diSAMAN!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 8. Bah. Kedua:

  PENIPUAN perjanjian 1948 ini yg. dipaksa oleh PENJAJAH British/ZIONIS ke atas Kesultanan Melayu serta rakyat BUMIPUTERA Islam/Melayunya, adalah utk. menghapuskan SEJARAH Tanah Melayu sbg. bumi ISLAM, termasuk dgn. menghapuskan terus KUASA EKSEKUTIF Kesultanan Melayu terutamanya berkaitan pemerintahan secara ISLAM, dan dlm. kuasa memberikan kerakyatan serta pemilikan tanah PUSAKA di bumi ISLAM kita (maka sebab itulah BERJUTA Pendatang Cina dan India diberi kerakyatan dan hakmilik tanah dgn. begitu mudah mengikut Perjanjian PENIPU ini, yg. berasaskan undg-undg DAJAL, si British-ZIONIS “jus soli”).

  Maka, sebab itulah lihat bagaimana BIJAKnya Kesultanan Melayu serta Bapa-Bapa Kemerdekaan TERCINTA Islam/Melayu kita, dlm. memastikan K’jaan Negeri mahupun K’jaan Persekutuan TIDAK punya kuasa MUTLAK utk. berbuat apa saja mereka suka kerana BUMIPUTERA ISLAM/Melayu sebenaqnya turun-temurun terlindung di bawah kuasa Eksekutif DYMM YDP/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam NEGARA dan hak Bumiputera – yg. jelasnya lebih berkuasa dari K'jaan negeri mahupun K’jaan Persekutuan, mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3, 37 (1), 153 dsbnya - lihat di - https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU:

  Kami namakan dan kami panggil dia, bumi yang kamu pijak dan langit yang kamu junjung PERSEKUTUAN TANAH MELAYU (sekarang dikenali dengan nama Malaysia)....

  Kami kekalkan dan kami jamin Kerajaan dan Kedaulatan RAJA-RAJA MELAYU memerintah negara ini
  Kami isytiharkan ISLAM adalah Agama Persekutuan…..

  Kami amanahkan dan kami pertanggungjawabkan kepada Raja-Raja Melayu untuk melindungi KEDUDUKAN ISTIMEWA ORANG MELAYU dan KEPENTINGAN SAH KAUM-KAUM LAIN. (Kemudian ditambah kedudukan istimewa anak negeri Sabah dan Sarawak).

  Wasiat Raja-raja Melayu merujuk kepada 7 wasiat yang disampaikan semasa Raja-Raja Melayu menurunkan tandatangan persetujuan pembentukan Perlembagaan Persekutuan Tanah Melayu pada tanggal 5 Ogos 1957.

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 9. Selaku seorang rakyat biasa aku lihat institusi diraja hamper tidak bertindak langsung terhadap rakyat yang bertindak mencabar kuasa diraja. Kami rakyat berdiri teguh dibawah naungan Tuanku Raja selaku tunggak kerajaan negeri dan kerajaan persekutuan umumnya merasakan ada sesuatu yang tidak kena.

  Apa pula yang menghalang baginda Sultan untuk bertindak menangani perkara buruk ini dari terus berlaku. Bukankah kuasa diraja mengatasi undang undang sediaada dalam hal serupa ini. Rasanya rakyat perlu tahu masaalah ini........bolihkah pihak istana terangkan kepada rakyat kenapa ada pihak mempertikaikan kuasa istana tidak bolih diambil tindakan olih Tuanku Sultan???????

  ReplyDelete
 10. Anon 12.32am, sebab itu AG-LIBERAL yg. disyaki DALANG-DUA-MUKA plg. merbahaya patut diGANTIKAN! Kuasanya seolah MUTLAK - lebih berkuasa dari DYMM YDPA dan YAB PM kita - sampaikan TLDM pun tak dibenaqkan tembak PENCEROBOH; apahal ni?!

  Kita juga perlukan AG SYARIAH; yg. amat tinggi ilmu Islamnya serta bertanggungjawab ke atas hal-hal ISLAM/umatnya!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 11. Aku juga jenerasi muda dari Kerabat Raja berhati-hati supaya tidak diperangkap oleh MUSUH ISLAM dgn . menggunakan wanita jelita/lelaki tampan (yg. sanggup MENYAMAQ masuk Islam untuk berkahwin) atau melalui ‘Blackmail‘.

  Ini adalah MO biasa si Yahudi ZIONIS dan penyokongnya, yg. mulanya diamalkan oleh Yahudi ZIONIS-plg-DAJAL, Rothschild (yg. menubuhkan Israel dgn. amat BUAS) yg. berkahwin dgn.Raja-Raja/pemimpin politik-ketenteraan penting Eropah atau ‘blackmail’mereka – termasuk MENYAMAQ masuk Kristian. Sebab itu Barat sudah dikuasai Yahudi ZIONIS!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.