Monday, July 7, 2014

Yusof Haslam Lepaskan Tembakan Ke arah Penjenayah Yang Memecah Masuk Rumahnya


Rumah pengarah filem terkenal Datuk Yusof Haslam di Taman Melawati dipecah masuk jam 2.30 pagi tadi yang menyebabkan mangsa melepaskan tembakan 3 das tembakan di mana tembakan pertama sebagai tanda amaran.

Ketika kejadian, mangsa sedang menonton televisyen sebelum terdengar jeritan pembantu rumahnya di tingkat bawah rumah mangsa dan terus bergegas mengambil pistol.

Tembakan pertama ke arah tangga rumahnya adalah amaran dan 2 das tembakan lagi untuk menakutkan perompak.

Polis turut mengesahkan kejadian itu dan menurutnya, mangsa mendapati pintu grill rumahnya itu sudah diumpil seterusnya melepaskan dua lagi tembakan ke arah hutan kerana mensyaki penjenayah terbabit melarikan diri ke kawasan itu.

Pemeriksaan mangsa mendapati bilik di tingkat empat rumahnya berada dalam keadaaan berselerak.

Bagaimanapun, barang yang hilang masih belum dikenal pasti.

Sumber : Harian Metro

5 comments:

 1. Patut Dato' Yusof tembak penjenayah berdasarkan hak mempertahan diri/ harta mengikut sek. 100 Kanun Keseksaan.

  ReplyDelete
 2. Ini semua kerja pendatang haram ni

  ReplyDelete
 3. SYUKUR ALHAMDULILLAH Datuk Yusof Haslam dan keluarga TERSELAMAT! Sebab itu, kdg-kdg, siang pun terpaksa paki alarm - BALAnya!

  Aku syak ini keraj Geng Kongsi Gelap KAPIR yg. ditaja Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya dari si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM - yg. makin BUAS, mensasarkan umat Islam/Melayu termasuk pemimpin ISLAM/Melayu kita, melalui pelbagai jenayah temasuk kemalangan jlnraya BUAS! Utk. menimbulkan ketakutan di kalangan umat Islam dan menghuru-harakan NEGARA ISLAM kita ini!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 4. SYUKUR ALHAMDULILLAH Datuk Yusof Haslam dan keluarga TERSELAMAT! Sebab itu, kdg-kdg, siang pun terpaksa pakai alarm; malam apa lagi - BALAnya! Tapi heran, takkan Datuk Yusof tak dak alarm?!

  Aku syak ini kerja Geng Kongsi Gelap KAPIR yg. ditaja Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya dari si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM - yg. makin BUAS, mensasarkan umat Islam/Melayu termasuk pemimpin ISLAM/Melayu kita, melalui pelbagai jenayah temasuk kemalangan jlnraya BUAS! Utk. menimbulkan ketakutan di kalangan umat Islam dan menghuru-harakan NEGARA ISLAM kita ini!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 5. Komen haprak MSB.....

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.