Thursday, August 14, 2014

Anwar Bijak Hanya Duit Mampu Dapatkan Sokongan Dua Ekor Beruk ni


ADUN PAS dari Hulu Kelang, Saari Sungib dan ADUN Morib Hasnul Baharuddin merupakan bekas anak didik Anwar Ibrahim dan juga bekas ahli PKR yang menyusup masuk dalam Pas.

Mereka berada dalam Pas adalah atas agenda Ketum PKR Anwar Ibrahim yang mahu Pas dikuasai olehnya.

Kejadian menyayat hati hari ini apabila mereka berjaya membuktikan bahawa mereka masih setia dengan Anwar Ibrahim bukannya dengan Datuk Seri Abdul Hadi.

Mereka berdua sudah bersedia untuk keluar parti Pas hanya untuk mengabdikan diri mereka kepada Anwar Ibrahim.

Mereka juga berjaya membuktikan bahawa sumpah baiah yang dilafazkan dalam Pas tidak lagi menjadi keutamaan hanya sekadar menampakkan kesungguhan Pas kepada penyokongnya sahaja.

7 comments:

 1. kelabu biji mata bila tengok duit juta2..halal haram belakang kira..kubur asing-asing kan? waaaa...

  ReplyDelete
 2. Pas silap terlalu gelojoh menerima keahlian,Anwar pula memang menggalakn penyokong tegar dia join Pas.KJ,Saifuddin dan Mat Tyson adalah di antara mereka.

  ReplyDelete
 3. puak2 munafik didalam pas sudah mula menunjukkan muka mrk...

  ReplyDelete
 4. PAS pun pada dulu lagi dah diresap socai anwar. Hj Hadi pun hanya tersedar dari cengkaman anwar semasa sakit di Turki. Sekarang nak bersihkan PAS tentu susah.

  ReplyDelete
 5. BANGSATnya PENGKHIANAT dari PAS ni - dasar jenis ANJING KURAP! Tapi peduli apa keputusan 'demokrasi' PENIPU si Barat-ZIONIS ni - tengoklah Israel-Barat yg. sewenangnya membunuh umat Islam dl. GENOSID kat merata tempat! Yg.penting DYMM Tuanku Sultan Selangor kita dah buat keputusan EKSEKUTIF baginda!

  PDRM/AG-LIBERAL; tolonglah TANGKAP si KURANG ajaq dari si DAPBANGKAI-ANJING KURAP/PKRSODOM-ejen-ZIONIS - yg.asyik MENGHINA DYMM Tuanku Sultan Selangor kita! PI MAMPOS parti DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. pikiaq depa ni lebih berkuasa dari DYMM Kesultanan Melayu kami, pemerintah ASAL NEGARA ISLAM; pusaka nenek moyang kami ini!

  Dah tiba masanya diTENTANG habis-habisan PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka, yg. seolah lebih berkuasa dari undg-undg ISLAM pusaka nenek moyang kita serta kuasa EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita, sbg. pemerintah asal NEGARA ISLAM ini, sebelum kita diJAJAH si KAPIRDAJAL British-ZIONIS-BINATANG BUAS!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BANGSA BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari PELBAGAI bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera [BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah “(SATU) BANGSA Malaysia“ sebenaqnya adalah PALSU].

  ReplyDelete
 6. Apasal yang bodoh sangat. Ketika ramai yang tersedar dengan kejahatan si Peliwat tu, masih ada yang berbangga menyokong Peliwat tu.

  ReplyDelete
 7. Dua orang tu lah cara politik orang Islam berprinsip dan berkeyakinan. Yang berdolah dalih apabila perlu buat keputusan, kenapa pulak? Nak tunggu apa sebenarnya? Asyik tunda tarikh jer.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.