Thursday, August 14, 2014

Dua Adun Pas Rela Dipecat Asalkan Boleh Bersama Pakatan, Baiah Dalam Pas Hanya SampahDua Adun Pas kini telah berjaya menjadi pengkhianat kepada parti Islam kini rela keahlian mereka dipecat daripada parti asalkan mereka dapat bersama Anwar dan DAP.


Hasnul dan Saari antara pemimpin dan Adun PAS yang tidak menyertai mesyuarat Badan Perhubungan PAS Negeri Selangor yang diadakan di Shah Alam semalam.

Ekoran tindakan mereka berdua berpecah dari kelompok besar PAS, desakan demi desakan dibuat ahli PAS agar kedua-dua mereka dipecat.

Hasnul dan Saari bersedia dipecat asalkan mereka boleh bersama pakatan untuk mentadbir negeri Selangor.

"Saya yakin pendirian saya hari ini melawan dasar PAS dan baiah kerana parti saya sebelum ini telah menyatakan sokongan penuh kepada Pakatan," kata Saari
Pengkhianat dalam Pas tidak henti-henti menghasut Adun Pas agar menyokong isteri Anwar Ibrahim, Wan Azizah sebagai MB.

Wan Azizah mendakwa dia kini sudah mempunyai 30 kerusi daripada 56 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor.


Sementara itu Pas baru terhegeh-hegeh hendak menyiasat Adunnya yang menyokong isteri Anwar Ibrahim, seolah-olah terlalu lembab kerana ejen Anwar dalam Pas terlalu ramai.

Percayalah!!! Rakyat Selangor akan melihat pada 17 Ogos ini Pas akan buat 'U' turn untuk sokong bini Ketum Anwar Ibrahim jadi MB Selangor. 

Alasan Pas sebab buat U turn adalah:

1. TSKI telah mendapat sokongan ADUN UMNO dan kita tidak akan bersama UMNO.

2.  Kesepakatan dlm PR adalah lebih utama walaupun terpaksa menerima seorang wanita menjadi menteri besar ( akan disertakan dgn kisah zaman Nabi saw )

3.  Kita tetap berpegang dgn konsep tahalluf siyasi akan disertakan dengan hadis yg mengatakan wajib perangi kerajaan zalim waima bekerjasama dengan yahudi sekali pun.

4. Dari mula memang kita tak pernah kata nak keluar pakatan itu hanya fitnah umno7 comments:

 1. PDRM/AG-LIBERAL; tolonglah TANGKAP si KURANG ajaq dari si DAPBANGKAI-ANJING KURAP/PKRSODOM - yg. MENGHINA arahan DYMM Tuanku Sultan Selangor kita! PI MAMPOS parti DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. pikiaq depa ni lebih berkuasa dari DYMM Kesultanan Melayu kami, pemerintah ASAL NEGARA ISLAM; pusaka nenek moyang kami ini!

  BANGSATnya PENGKHIANAT dari PAS ni - dasar jenis ANJING KURAP! Tapi peduli apa keputusan 'demokrasi' PENIPU si Barat-ZIONIS ni - tengoklah Israel-Barat yg. sewenangnya membunuh umat Islam dl. GENOSID kat merata tempat! Dan yg.penting DYMM Tuanku Sultan Selangor kita dah buat keputusan EKSEKUTIF baginda!

  SYUKUR ALHAMDULILLAH kuasa EKSEKUTIF DYMM Yang di-Pertuan Agong dan seluruh Kesultanan Melayu, makin diKEMBALIKAN mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1), 153 dsbnya - terutamanya kat negeri-negeri bawah pemerintahan RASIS-BUAS si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM! DAULAT TUANKU!

  Dah tiba masanya diTENTANG habis-habisan PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka, yg. seolah lebih berkuasa dari undg-undg ISLAM pusaka nenek moyang kita serta kuasa EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita, sbg. pemerintah asal NEGARA ISLAM ini, sebelum kita diJAJAH si KAPIRDAJAL British-ZIONIS-BINATANG BUAS!

  Lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini yg.membuktikan tentang Majlis Agama Islam Negeri (MAIN) di bawah kuasa DYMM YDPA/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam, lebih berkuasa dari K'jaan negeri/K’jaan Persekutuan mengikut Perlembagaan Persekutuan pun! Dan artikel yg. sungguh BERNAS ini juga membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak) dari semasa PENJAJAHAN British-ZIONIS pun; hingga semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – sepatutnya PENASIHAT-PENASIHAT mcm Haji Mahamad Naser bin Disa, Peguam Kanan Persekutuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah Dewan Amal Islami (DAMAI) - di lantik sbg. PENASIHAT TULEN dlm MT UMNO, Utusan Melayu dan JPM (ketiganya yg. disyaki sudah dikuasai si LIBERAL-plg-merbahaya) – lihat di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BANGSA BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari PELBAGAI bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera [BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah “(SATU) BANGSA Malaysia“ sebenaqnya adalah PALSU].

  ReplyDelete
 2. Tebal sungguh hasad dengki dalam pas. Sesama islampun bermusuh.

  ReplyDelete
 3. Pas dah jadi parti sial

  ReplyDelete
 4. takbir lekaih puak2 pas woiiiii.... YB hangpa sendiri pon x dengar kata presiden hangpa dah.. ulama tuh... x dgr kata ulama hukumnya apa?

  ReplyDelete
 5. Jangan harapla dah penuh boot kereta dgn duit

  ReplyDelete
 6. Buang ja la parasit2 yg nk menjahanamkan pas ni..

  ReplyDelete
 7. "Tatkala ada berita sampai kepada Nabi shallallahu 'alaihi wa sallam bahwa bangsa Persia mengangkat putri Kisro (gelar raja Persia dahulu) menjadi raja, baginda S.A.W lantas bersabda;

  "Suatu kaum itu tidak akan bahagia apabila mereka menyerahkan kepemimpinan mereka kepada wanita"

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.