Sunday, August 24, 2014

Gambar yang Membuatkan Anwar Ibrahim Semakin Panas Telinga Dengan PAS dan Khalid


PKR semakin buntu kerana sehingga kini 13 ADUN PAS Selangor yang masih belum menandatangani akuan berkanun bagi menyokong isteri Anwar Ibrahim Wan Azizah Wan Ismail menjadi menteri besar Selangor.

Difahamkan kesemua 3 orang ADUN itu tidak mahu menandatangani dokumen tersebut dan sekaligus akur dengan keputusan awal yang dibuat oleh Majlis Syura Pas.

PKR mahu 13 Adun Pas segera menandatangani akuan bersumpah dan merancang untuk mempersembahkan sokongan tersebut kepada sultan Selangor sebelum Khalid Ibrahim mengadap.

Hanya dua orang wakil rakyat PAS Selangor yang sudahpun menandatangani pengakuan berkanun tersebut – Saari Sungib (Hulu Kelang) dan Hasnul Baharuddin (Morib) yang merupakan penyokong kuat Anwar Ibrahim sejak dahulu lagi..

Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dijangka akan memutuskan tarikh untuk menghadap Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah berhubung kedudukannya sebagai Menteri Besar pada Isnin ini.

7 comments:

 1. eh..eh.. aga gambar Noh Udang. Ini senyum sampai ke telinga mesti baru lepas makan udang besar ni...

  ReplyDelete
  Replies

  1. SORY BRO. .
   TAK PENAH MAKAN UDANG KE?
   MEH DTG KUALA SELANGOR.
   KT SINI UDANG MELOMPAT SAMPAI KAKI TANGGA.

   Delete
 2. erk, alhamdullilah. Dapat juga makan udang besar.

  Jangan macam anjing pr, makan BABI GOLENG tiap-tiap hari

  ReplyDelete
 3. Bilalah si PDRM/AG-LIBERAL nak tangkap si BANGSAT-kalidGereja ni?! Tak habis-habis MENGHINA KEDAULATAN dan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita, yg. jelas melanggar undg-undg PERLEMBAGAAN! Aku syak si mamat ni dah jadi ejen Barat-ZIONIS-KEPARAT serta ejen tempatan mereka dari DAPBANGKAI/PKRSODOM; setelah di'Blackmail' kehidupan SODOM/GAY-nya!

  PI MAMPOS parti DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. pikiaq depa ni lebih berkuasa dari DYMM Kesultanan Islam-Melayu kami, pemerintah ASAL NEGARA ISLAM; pusaka nenek moyang kami ini!

  Dah tiba masanya diTENTANG habis-habisan PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka, yg. seolah lebih berkuasa dari undg-undg ISLAM pusaka nenek moyang kita serta kuasa EKSEKUTIF Kesultanan Islam-Melayu kita, sbg. pemerintah asal NEGARA ISLAM ini, sebelum kita diJAJAH si KAPIRDAJAL British-ZIONIS-BINATANG BUAS!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM-Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Islam-Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BANGSA BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari PELBAGAI bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera [BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah “(SATU) BANGSA Malaysia“ sebenaqnya adalah PALSU].

  ReplyDelete
 4. PEMBETULAN: (perenggan pertama)

  Bilalah si PDRM/AG-LIBERAL nak tangkap si BANGSAT-kalidGereja dari PAS (maka BUKAN YB MB Selangor; TS Abd. Khalid Ibrahim yg. dimaksukan saya), yg. tak habis-habis MENGHINA KEDAULATAN dan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita, yg. jelas melanggar undg-undg PERLEMBAGAAN! Aku syak si mamat ni dah jadi ejen Barat-ZIONIS-KEPARAT serta ejen tempatan mereka dari DAPBANGKAI/PKRSODOM; setelah di'Blackmail' kehidupan SODOM/GAY-nya!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 5. Bubar saja DUN Selangor. Baru bolih tau udang Selangor melompat ke tidak. Jangan jadi belacan sudahlah.....

  ReplyDelete


 6. SELANGOR FOR SELANGORIAN.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.