Monday, August 11, 2014

Khalid Akan Adakan Sidang Media Tepat Jam 2 Petang IniMenteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berpuas hati dengan mesyuarat Majlis Dewan Diraja Selangor yang baru selesai sebentar tadi.

"Saya masih mampu tersenyum terhadap keputusan. Semua persoalan akan saya jawab pada sidang media jam 2 petang ini di SUK," katanya

Abdul Khalid tiba di Istana Alam Shah kira-kira jam 9 pagi manakala sementara beberapa minit kemudian, Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah tiba.

Abdul Khalid dilihat keluar dari Istana Alam Shah pada jam 12.45 tengahari tadi.

1 comment:

  1. Saya serahkan kesemuanya kepada Allah the AlMighty, the AlKnowing and the AlMerciful. Allah adalah Hakim yang terbaik dengan the best outcome. Sesiapa yang zalim akan dibalas juga samada di dunia atau akhirat atau kedua2nya sekali. Yang jelas dizalimi adalah semua penduduk di Selangor dan W. Persekutuan (hal susah air) dan penduduk Selangor berkenaan hal2 lain (eg. sampah dsbnya)

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.