Tuesday, August 12, 2014

Khalid Samad Dedah Wan Azizah Dipukul Oleh Anwar Ibrahim


Ahli Parlimen Pas Shah Alam Khalid Samad mendedahkan bahawa Anwar Ibrahim telah memukul dan memaki hamun isterinya Dr.Wan Azizah.

Khalid Samad merupakan pemimpin Pas yang pro-Anwar juga individu yang dikatakan banyak membantu perjuangan Anwar Ibrahim dan DAP dari dalam parti Pas.

Khalid Samad juga mungkin tahu perangai sebenar Anwar Ibrahim berbanding penyokong mereka. 

Dengan pendedahan itu maka terbuktilah pembohongan mereka selama ini bahawa Anwar Ibrahim dan Wan Azizah merupakan pasangan yang bahagia.

Selama ini penyokong pakatan sering menuduh penyokong umno memfitnah kononnya Wan Azizah dipukul oleh Anwar Ibrahim kini terbukti perlakuan itu betul.

Inilah masa yang sesuai buat pemimpin PKR dan Pas untuk membongkarkan kezaliman Anwar Ibrahim terhadap wanita seperti Wan Azizah sehingga sanggup menggelar 'sepat kering'.

3 comments:

  1. Hati dan jiwa PKR/DAP berjasad PAS.

    ReplyDelete
  2. Memang betoi pun, Setiap kali kena pukul...pasti dia akan mengadu pada Tun Dr. Siti Hasmah dulu

    ReplyDelete
  3. Ayat yang khalid samad keluarkan ni dah muak aku dengar,,Anwar pun cakap ayat yang sama jgk,,tak payah nak simpati ler,dah terbongkar semuanya

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.