Saturday, August 23, 2014

Merdeka Center kata PKR Masih Menjadi Pilihan Rakyat Selangor


Lidah rasmi pembangkang Malaysian Insider lapor Lebih separuh pengundi di Selangor akan mengekalkan kerajaan Pakatan Rakyat sekiranya pilihan raya negeri diadakan sekarang.

 Kajian yang dilakukan Merdeka Center kononnya rakyat Selangor tersuka teruja untuk melihat isteri Anwar Ibrahim Wan Azizah atau dengan nama manjanya sepat kering utnuk menjadi menteri besar Selangor.

Kaji selidik itu juga mendapati rakyat Selangor tidak kisah jika Wan Azizah hanya menjadi menteri boneka kepada Anwar Ibrahim berbanding MB yang lebih cekap dan telus seperti Kalaid Ibrahim.

Merdeka Center dikatakan hanya mendaftar seramai 808 pengundi untuk mengambil bahagian dalam kajian itu yang dijalankan di antara 11 dan 17 Ogos oleh Merdeka Center. Rata-rata pengundi tersebut adalah penyokong pakatan rakyat bukan anak jati negeri Selangor.

5 comments:

 1. Kalau PAS kerah seluruh Malaysia datang

  ReplyDelete
 2. Org undi pakatan bukan sbb suka kat pakatan tp sbb tak suka kat umno. Ni yg pemimpin umno susah nak paham sbb bnyknya syok sendiri.

  ReplyDelete
 3. Minat ketum dan ketum-bits.

  ReplyDelete

 4. YG MENENTUKAN RAKYAT SELANGOR BUKAN MERDEKA CENTER.
  SELANGOR FOR SELANGORIAN.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.