Friday, August 29, 2014

Nasruddin Cadang Mesyuarat Bulanan Pas Dibuat Di Dataran Merdeka Elak Pengkhianat Bocorkan Maklumat


Tindakan beberapa pengkhianat yang ada dalam AJK Pas Pusat yang menyebarkan butir-butir mesyuarat bulanan Pas kepada Anwar Ibrahim dan kuncu-kuncunya disindir Ahli Jawatankuasa Kerja PAS Pusat, Nasrudin Hassan.

Nasrudin dalam satu kenyataan ringkas di laman Facebooknya, untuk apa Pas Pusat membuat mesyuarat secara tertututup kemudian belum pun tamat mensyuarat dah kecoh dalam portal The Malaysian Insider(TMI) segala butir-butir yang menjadi rahsia Pas.


Portal Malaysian Insider merupakan medium yang digunakan oleh pengkhianat dalam Pas bagi menyebarkan segala butir-butir mesyuarat yang menjadi rahsia. Portal ini mempunyai hubungan rapat dengan Anwar Ibrahim.

Adalah lebih baik Pas membuat mesyuarat bulanan di tengah-tengah Dataran Merdeka yang dikelilingi oleh semua media bukan hanya TMI sahaja.

Pas kini sudah tidak memerlukan privasi lagi oleh itu tidak perlu mana-mana individu(pengkhianat dalam Pas) bersusah payah untuk bocorkan maklumat dan Pas pula tidaklah tertanya-tanya siapa pengkhianat tersebut.

Untuk apa mesyuarat, tanya Nasrudin
5 comments:

 1. nampaknya dewan mesyuarat dah jadi medan untuk ahli tertentu makan dua elaun buta: satu elaun mesyuarat dan satu elaun pembocoran, he he.

  ReplyDelete
 2. Dalam pas sekarang banyak barua anuar.tu le nk kejar putra jaya punyer pasal, terpaksa serap penjilat nuar.HH kena berani berubah waktu pru 14. singkirkan petualang, tak ke putra jaya tk pe janji ada maruah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Butoh hang tak ke putrajaya tak pe, pelaq betoi. Kita kena ikut resam BN, biar ke Putrajaya meskipun tiada maruah

   Delete
 3. Virus LGBT, pluralisma dalam Pas...

  ReplyDelete
 4. Awat lak hang ni marah sangat anoy2.59. Tu la .... kalu pati dah cmpur mcam2 kan dah jdi kalut smacam. Mu ni kna ingt. Isle kalu cmpur org samseng jlanan jadi gini laaaa. Ckap Tk Guru pn dah tak d pkai lagi.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.