Thursday, August 14, 2014

PKR Sudah memulakan Serangan Terhadap Sultan Selangor


Setelah gagal menyekat kemaraan menteri besar Tan Sri Khalid PKR kini beralih kepada menanam kebencian terhadap DYMM Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah dikalangan rakyat Selangor.

Zakaria Abdul Hamid berasal dari Triang Pahang merupakan ketua cabang PKR kawasan Bera yang kini menetap dan 'mencari makan' di negeri Selangor. Jawatan dalam parti PKR adalah ahli majlis pimpinan pusat PKR.


Dalam laman twitter dan facebooknya beliau mula membuat posting seolah-olah PKR mula menyerang balas terhadap Tan Sri Khalid dengan menenam kebencian dikalangan penyokong pakatan terhadap Institusi Kesultanan yang kononnya dikatakan memihak kepada Khalid.

Apa yang pasti Ketum Anwar Ibrahim tidak akan duduk diam sahaja dengan kuasa yang beliau ada disokong pula daripada pemimpin cina DAP yang tamakkan kuasa pasti akan terus menekan pentadbiran Tan Sri Khalid Ibrahim yang sebelum ini disangkanya seorang yang 'bengong' dan 'betul bendul' ikut arahan. 

Anwar akan menggunakan penyokongnya dikalangan ketua-ketua cabang yang pernah dibantunya untuk mendapatkan projek di Selangor untuk menyerang kedudukan Khalid Ibrahim.

Kelemahan Khalid adalah beliau tidak pandai memfitnah sebagaimana yang sering dilakukan oleh Ketum Anwar ketika bersama penyokong PKR.

Hari ini PKR telah cuba memaksa Sultan menerima mengadap kesemua Adun PKR dan DAP untuk menyatakan sokongan mereka kepada Ketum Anwar Ibrahim yang melantik isterinya menjadi menteri besar Selangor.

Surat yang telah ditandatangani oleh Wan Azizah telah dihantar kepada pihak Istana dan sekiranya pihak Istana masih enggan menerima mengadap semua mangkok ayun ini.....maka episod menghasut sultan akan bermula di Selangor.

Jika pihak berkuasa menangkap mangkok-mangkok ayun yang menghasut rakyat mereka akan tuduh kerajaan BN Zalim dan rasuah....dan ini akan menaikkan lagi kemarahan rakyat terhadap kerajaan.


2 comments:

 1. BANGSATnya! Mana PDRM/AG-LIBERAL?!

  PDRM/AG-LIBERAL; tolonglah TANGKAP si KURANG ajaq dari si DAPBANGKAI-ANJING KURAP/PKRSODOM ni - yg. MENGHINA DYMM Tuanku Sultan Selangor kita! PI MAMPOS parti DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. pikiaq depa ni lebih berkuasa dari DYMM Kesultanan Melayu kami, pemerintah ASAL NEGARA ISLAM; pusaka nenek moyang kami ini!

  Tapi peduli apa keputusan 'demokrasi' PENIPU si Barat-ZIONIS ni - tengoklah Israel-Barat yg. sewenangnya membunuh umat Islam dl. GENOSID kat merata tempat! Dan yg.penting DYMM Tuanku Sultan Selangor kita dah buat keputusan EKSEKUTIF baginda!

  SYUKUR ALHAMDULILLAH kuasa EKSEKUTIF DYMM Yang di-Pertuan Agong dan seluruh Kesultanan Melayu, makin diKEMBALIKAN mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1), 153 dsbnya - terutamanya kat negeri-negeri bawah pemerintahan RASIS-BUAS si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM! DAULAT TUANKU!

  Dah tiba masanya diTENTANG habis-habisan PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka, yg. seolah lebih berkuasa dari undg-undg ISLAM pusaka nenek moyang kita serta kuasa EKSEKUTIF Kesultanan Islam/Melayu kita, sbg. pemerintah asal NEGARA ISLAM ini, sebelum kita diJAJAH si KAPIRDAJAL British-ZIONIS-BINATANG BUAS!

  Lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini yg.membuktikan tentang Majlis Agama Islam Negeri (MAIN) di bawah kuasa DYMM YDPA/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam, lebih berkuasa dari K'jaan negeri/K’jaan Persekutuan mengikut Perlembagaan Persekutuan pun! Dan artikel yg. sungguh BERNAS ini juga membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak) dari semasa PENJAJAHAN British-ZIONIS pun; hingga semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – sepatutnya PENASIHAT-PENASIHAT mcm Haji Mahamad Naser bin Disa, Peguam Kanan Persekutuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah Dewan Amal Islami (DAMAI) - di lantik sbg. PENASIHAT TULEN dlm MT UMNO, Utusan Melayu dan JPM (ketiganya yg. disyaki sudah dikuasai si LIBERAL-plg-merbahaya) – lihat di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BANGSA BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari PELBAGAI bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera [BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah “(SATU) BANGSA Malaysia“ sebenaqnya adalah PALSU].

  ReplyDelete
 2. Berapa JUTA agaknya ANJING-ANJING KURAP- EJEN-ZIONIS-KEPARAT dpt. utk. terus MENGHINA DYMM Kesultanan Islam/Melayu kita?!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.