Saturday, August 23, 2014

Rakyat Malaysia Dah Kena Tipu Dengan Rafizi Sebenarnya Dokumen Langkah Kajang Itu Asli?


Kenapa Rafizi terus diam sehingga sekarang, kenapa dia tidak membuat sebarang laporan polis sebaik sahaja dokumen 'Langkah Kajang' ciptaannya didedahkan. Jika demikian benarlah dokumen 'Langkah Kajang' yang terbongkar adalah tulin bukannya palsu.

Rasanya orang-orang umno tidak ada masa yang begitu lama untuk mereka cipta dokumen tersebut melainkan puak-puak yang terlalu terdesak untuk berkuasa di Malaysia.

Bagi PR cukup mudah untuk mengakhiri isu yang terdedah iaitu dengan mengugut untuk menyaman media jika menyiarkannya, kemudian menuduh umno yang memfitnah mereka dan isu pun selesai.Menurut seorang peguam dalam laman facebooknya bahawai dokumen di atas ini adalah dokumen asli dan bertaraf "Rahsia" "Langkah Kajang" yang dibincangkan dan dibentangkan oleh Rafizi Ramli dalam mesyuarat Jawatankuasa Khas Pejabat Strategik pada malam 12 Julai 2014 di Pejabat PKR Tropicana.

Hanya 12 orang hadir dalam mesyuarat tersebut termasuklah Ketua umum mereka iaitu Anwar Ibrahim yang hanya tiba selepas 2 jam mesyuarat bermula.

Kita tunggu apa auta Rafizi bila dia tidak berani nak buat laporan polis tentang polis.

6 comments:

 1. Tembelang PKR sudah pecah habis. Yang pelik ada juga Rakyat Malaysia yang merasa diri mereka masih terpandai walaupun dikencing berkali-kali oleh hanya manusia jijik peliwat dan pondan.

  ReplyDelete
 2. Sebelum ini si rafizi sotong jambu kan pernah dedah maklumat dan dokumen membocorkan rahsia kerajaan. Kali ini biar dia rasa pulak apabila dokumen rahsia dia pulak dibocorkan. Sekarang ini rakyat sudah didedahkan betapa jahat dan jijik perancangan anwar dan anjing2 dia. Ada kah rakyat dan Pas sanggup melihat Selangor di"rompak" demi untuk anwar duduki kerusi perdana menteri secara haram dan songsang, seperti perangai songsang anwar sendiri dan mat2 jambu dia?

  ReplyDelete
 3. Bapak penfitnah...anak penfitnah.....

  ReplyDelete
 4. Yang peliknya...xder plak blogger bn or pas tuntut nurul letak jawatan mp krn menang dgn menfitnah org....

  ReplyDelete
 5. Pkr bermati2an xnk prn...sbb mrreka tau jijah akn kalah walaupun pr menang lg..By that time...sultan akan titah pas utk mendirikan kjaan. So apa mrreka buat...bargain pengkalan kubor dgn 13 sd. Mudah2an pas kelantan tdk termkn umpan.

  ReplyDelete
 6. Kalau dokumen LANGKAH KAJANG ini betul. tunggu ajalah ....langkah seterusnya.......inilah masanya pertolongan TOK ISA yang dah kena buang negeri tu diperlukan....

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.