Wednesday, August 13, 2014

Surat Yang Ditandatangani Oleh Ketum Anwar Tak laku Di Istana


Dengan muka yang tidak tahu malu selepas gagal cubaan pertama menghadap Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, Wan Azizah mencuba nasib sekali lagi, tetapi kali ini dengan surat yang ditulis dan ditandatangani sendiri oleh Wan Azizah.

Surat permohonan menghadap terdahulu yang ditulis Ketum Anwar Ibrahim ditolak pihak istana atas alasan kerana Ketum tida dalam senarai perjawatan parti dan tidak mengikut prosedur.

Menurut sumber dalaman PKR, Wan Azizah akan akan tulis surat sekali lagi kepada istana. Surat yang sama, tetapi kali ini Wan Azizah yang tandatangan bukannya Ketum.

Kenyataan itu turut memaklumkan bahawa baginda tidak mahu campur tangan dalam isu dalaman PKR.

Ujar sumber itu lagi, surat yang akan dihantar dan ditandatangani Wan Azizah kepada Istana Selangor itu bertujuan sama seperti sebelum ini.

2 comments:

  1. Aduhai..tak faham faham lagi ke..sendiri cari masalah kenapa Tuanku Sultan hendak dibawa bersama? Tak malu punya keluarga Anwar ni.. dari laki ke bini, anak semua bermasalah.

    ReplyDelete
  2. NAMPAK SANGAT TERDESAK. KESIAN JUGA AKU KAT ISTERI KETUM PKR NI. HIDUNG TAK MANCONG PIPI TERSORONG SORONG.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.