Monday, September 22, 2014

Azmin Ali Sudah Ke Istana Buat 'Rehearsal' Angkat Sumpah Sebagai MB Yang Baru


Timbalan presiden PKR Azmin Ali dikatakan sudah pun berada di Istana bagi melakukan Rehearsal mengangkat sumpah sebagai persiapan bagi jawatan sebagai menteri besar Selangor yang baru esok.

Menteri Besar Khalid Ibrahim dijangka akan mengumumkan kepada media pada jam 4 petang ini selepas 'Rehearsal' angkat sumpah selesai.

Menurut maklumat Azmin sudah berjumpa dan berbincang panjang dengan Pak Syeikh Anwar Ibrahim dan sudah pun mendapat perkenan daripada Al Syeikh Al Anwar bagi jawatan tersebut.


Siapa pun naik jika daripada parti PKR pasti Selangor akan lingkup

Sementara itu satu sumber terdekat memberitahu dua orang kuat korporat telah melobi supaya Azmin dilantik sebagai Menteri Besar Selangor yang baharu.

Bagimana pun sebaik sahaja Azmin angkat sumpah dua ekor tokoh keparat ini yang bergelar Tan Sri itu sudah menyiapkan beberapa kertas cadangan bagi mendapatkan projek-projek besar di negeri Selangor.

2 comments:

  1. SUDAH PASTI TOWKEY CINA. SALAH SATU TU YANG SANGKUT PROJECT PEMBELIAN TANAH DAN BUAT UNTUNG ATAS ANGIN.

    ReplyDelete
  2. Bermula lah projek Datum Jelatek @ Keramat. Akan jadi Chinese mainstream district...seperti yang
    Tertera di projek banner

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.