Thursday, September 25, 2014

Gambar Nik Aziz Menangis Taktik Yang Tidak Lagi Mendatangkan Kesan Kepada Pengundi


Gambar Nik Aziz Menangis sambil berdoa adalah taktik yang digunakan oleh Pas sejak turun temurun kini sudah tidak mendatangkan kesan kepada pengundi di Pengkalan Kubor.

Kemenangan BN di Pengkalan Kubor dengan peningkatan majoriti menyaksikan pengundi tidak lagi 'termakan' dengan gambar yang sering menjadi sumber kemenangan kepada Pas di seluruh Malaysia.

Sejak Nik Aziz mula mendoakan agar DS Najib pecah perut dalam PRK Pengkalan Kubor pula Nik Aziz mendoakan dikerat lidah dan butakan mata mereka yang tak sokong Pas, pengundi yang juga dikalangan ahli Pas sendiri sudah 'meluat' dengan gelagat Nik Aziz.

Dengan kelebihan atas nama gelaran ' Tok Guru' yang diberikan oleh ahli Pas Nik Aziz telah menyalahgunakan kelebihan yang dia miliki dengan mendoakan kemusnahan sesama Islam sedangkan kaum kafir yang mengutuknya tidak dihiraukan.

Dengan kemenangan PRK Pengkalan Kubor ini dengan majoriti 2646, BN mampu menawan semuala negeri Kelantan pada PRU14.
BN : 9,951 undi
Pas : 7,305 undi
Bebas : 191 undi

6 comments:

 1. Tahniah kepada adun baru.
  Tetapi nun jauh di negeri banyak menara pencakar langit sana dajjal sedang mengamuk laparkan kuasa. Dajjal yang memiliki seribu muka itu sedang dahagakan sokongan manusia tersesat jalan agama, manusia terpengaruh dengan lakunan dajjal itu sendiri. Bunuhlah dajjal itu sebelum Negara ini hancur dan manusia mengamalkan budaya kafir dan Islam hanya tinggal nama sahaja.

  Sampai bila anak bangsa masih mau percaya dajjal penipu itu? Buka mata kamu dan lihat dengan jelas kepada apa yang berlaku. Itu semua muslihat dan tipu daya dajjal itu. Bunuh dajjal itu . Selamatkan rakyat yang dah ramai ditipunya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. DAJJAL MATA SATU YG TELAH TURUN DI NEGARA INI. AWAS.

   Delete
 2. BN LANGKAH KANAN. TANIAH DAN BERSEDIA UNTUK PRU 14 NANTI

  ReplyDelete
 3. Kalau semua bersatu inshaallah BN menang tapi kebanyakkan BN kalah sb sabotaj boikot

  ReplyDelete
 4. Padan muka puak2 hamPAS.

  Lain kali doa KO, musnah, hancur banyak2 ye.. sekarang doa tu dah patah balik kat muka korang, padan muka yahuuuuu !

  Kalau masih tak sedar2 jugak tak tahu lah.. sebab tu la korang hanya layak jadi balaci je

  ReplyDelete

 5. ORANG NYAYUK MACAM2 BOLEH BUAT. DOA YG BUKAN2 MENANGIS KETAWA. KIFARAH ALLAH.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.