Sunday, September 21, 2014

Haji Hadi Sedar Selama Ini Pas Hanya Membawa Ahlinya ke Neraka Kerana Mengikut Anwar Ibrahim

Kenyataan Presiden PAS ini mendedahkan selama ini Pas dijalan yang salah disisi Agama kerana mengikut kehendak Anwar Ibrahim dan kafir DAP.

"Jangan jadikan PAS ni hotel, tempat bersinggah. Jangan jadikan PAS ni jambatan pendek melintas sungai kemudian masuk hutan. Kita bertahaluf dengan PKR, DAP melalui titik persamaan.

"Ahli PAS mesti faham ada perbezaan. PKR berdasarkan sekular pragmatik, DAP sekular sosialis. Kita bukan satu parti," katanya dalam ucapan penggulungannya.

Hadi menyindir pemimpin Pas yang pro-Anwar dalam kepimpinan Pas yang tidak sudah-sudah menjadikan Pas sebagai tempat untuk mencari kuasa dan kedudukan tanpa memikirkan haram dan halal.
Apakah Haji Hadi sudah tahu siapa Anwar Ibrahim yang sebenarnya? 

5 comments:

 1. Semua org tahu setan tu musuh yg nyata kpd manusia, tp sestgh org dicari juga dan dibuat kawan sbb ada kepentingan tertentu.
  Dgn tahaluf siyasi adi and the gang yg mengutamakan org kapir dr org Islam utk dijadikan rakan politik semmgnya dia cari alasan utk mendptkan azab Tuhan. 4:144.

  ReplyDelete
 2. Baru tahu ke perangai Anwar?

  ReplyDelete
 3. Bukan tidak tahu. Selama ini beliau membodohkan ahli-ahli Pas dengan retorik anwar. Semua percaya dan menegakkan benang basah.

  Kini mereka terima balik semua tipu daya. Di dahi mereka semua tercatat kaf pha rho....

  ReplyDelete
 4. Dajjal itu wajahnya macam manusia bercakap bahasa manusia , pandai menipu dan mempengaruhi manusia. Kerjanya mengajak manusia masuk neraka. Bunuhlah dajjal itu sebelum Negara lebih parah lagi.

  ReplyDelete
 5. Memang nak ke neraka la tu. Mak Lampir kata kalau melawan Aljub, maka neraka la tempatnya.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.