Thursday, September 18, 2014

Setelah Mempergunakan Rakyat Untuk Mengejar Kemewahan Akhirnya Mengugut Rakyat Itulah Cina Komunis





Ya memang itu rumah saya so what? sesiapa yang mendedahkan gambar rumah saya akan disaman.

Menurut Kor Ming, tindakan undang-undang sewajarnya akan diambil terhadap individu dan pihak-pihak yang melakukan perbuatan sedemikian.

Dalam perkembangan berkaitan, beliau mengakui rumah berkenaan baharu saja diduduk dua minggu lalu hasil usaha kerasnya.


Nga Kor Ming kata gambar ini mengganggu privasinya tapi dia kutuk dan hina Perdana Menteri bagaimana pula?

Inilah sikap sebenar cina DAP yang hanya mahukan kuasa daripada orang Melayu dan akhirnya menindas orang Melayu sendiri.

Harap Pas sedar dengan mainan cina DAP







3 comments:

  1. Kalau dulu mereka selalu memberi tapi sekarang dah menerima pula. Bangga sangat dengan DAP, tak kemana pun. Mereka lebih pentingkan diri sendiri dari orang lain. Kehidupan mereka lebih materialistik, jangan mimpi puak ni akan menolong orang lain tambah kalau bukan dari puak mereka.

    ReplyDelete
  2. Dasar si KANGKANG BABI CINA RASIS DAPBANGKAI! Dia selama ni asyik MENGHINA/MENGGERTAK Islam/umatnya - nak 'privasi' pula?! PI MAMPOS lu dari Tanah Melayu, PUSAKA nenek moyang kami ini dr. sebelum dijajah si PENGGANAS KAPIR LAKNAT British/ ZIONIS dan mana-mana puak PENDATANG/PENCEROBOH KAPIRDAJAL yg. asalnya dibawa si PENJAJAH buas tu!!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Islam-Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BANGSA BUMIPUTERA Islam/Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari PELBAGAI bangsa yang hormat ISLAM, serta bangsa dan hak Bumiputera [BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples – maka istilah “(SATU) BANGSA Malaysia“ sebenaqnya adalah PALSU dan adalah legasi PENJAJAH British-ZIONIS utk. melahirkan dasar “bangsa Malayan bersatu”, pelansungan dari Malayan Union-JAHANAM].

    ReplyDelete
  3. dan sekarang mereka tergila gilakan kekayaan sabah dan sarawak!!!!!

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.