Monday, October 20, 2014

Ahli PKR Sudah Menyampah Dengan Anwar dan Wan Azizah, Mahu Azmin Terajui PKR


Anwar Ibrahim dan Wan Azizah semakin gelisah kerana tarikh rayuan terakhir Anwar yang akan didengar pada 28 Oktober berhubung sabitan dan hukuman penjara lima tahun kerana meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan enam tahun lepas.

Hampir setiap hari Anwar dan Wan Azizah mengatur langkah untuk menggagalkan Rayuan tersebut dengan pelbagai helah. 

Anwar Ibrahim sanggup mengarah Setiausaha Agong PKR yang baru yang juga budak suruhan terbaik Anwar iaitu Rafizi Ramli mengeluarkan surat arahan kepada semua pemimpin Cabang PKR agar menyediakan 3 buah bas setiap Cabang.

Kini Anwar berada di London, Turki dan seterusnya ke Australia dalam 'Road Tour Liwat 2' bagi menagih simpati pemimpin dunia yang ada keinginan untuk menjajah Malaysia agar mendesak kes liwatnya digugurkan tanpa perbicaraan.


Reaksi ahli akar umbi PKR dalam kempen 'rakyat hakim negara' cukup hambar apabila hanya beberapa kerat sahaja penyokong yang berjaya membuat flashmob di semua tempat.


Anwar Ibrahim juga agak terkejut reaksi penyokongnya dalam facebook apabila hampir majoriti tidak menyokong kempen 'Rakyat Hakim Negara' yang bertujuan hanya untuk menghasut anak muda turun berdemo dijalanraya bagi mendesak mahkamah Persekutuan membebaskannya. 

Kini satu lagi kejutan buat Anwar apabila majoriti ahli akar umbi PKR mahu Azmin Ali sebagai Presiden PKR sekaligus memaksa Wan Azizah meletak jawatan sebagai Presiden PKR.

Mungkin mereka sudah letih untuk melayan nafsu dan krisis moral Anwar Ibrahim.

4 comments:

 1. Allah Maha mengetahui...itu lah petanda yang Allah akan tunjuk pada sesiapa yang ingkar dan membawa bencana...lambat laun ditunjukan juga didunia dan tidak akan terlepas dari malapetaka itu. Takbir.....takbir....takbir....

  ReplyDelete
 2. Sejak liwat1 sampai skrg...Rakyat dah muak....
  Dulu rakyat sangka anwar a.k.a ketum dianiaya...tapi dgn bukti video dan gambar serta cabaran bersumpah laknat oleh mangsa liwat serta video gigil dgn jantan gay...SAH ANWAR PENDUBOR DAN PEMUKI....
  Bodo nya ketum....dah berpeluang dpt sokongan rakyat suatu ketika duly sepatutnya dia bertaubat nasuha dgn menjauhi puki haram dan lobang taik...
  Sayang....dia kalah oleh batang bengkoknya....
  Akibatnya....dia perlu bersara awal dgn beribadah dlm penjara....

  ReplyDelete
 3. Akibatnya....dia perlu bersara awal dgn beribadah dlm penjara...

  Tak Setuju..

  Akhirnya Nuar menatang Batok Berahi Juboq nie akan terus Meliwat atau Kena Liwat di penjara..

  Oang macam Nuar nie saki baki Kaum Lut..., nok bertobat? Haram ler...

  Moga2 Nuar Mati ketika Meliwat ataupon sedang diLiwat masih Melekat...

  Penipuan Mu Nuar Tak Boleh dimaafkan...

  ReplyDelete
 4. Ini gambar dkat rumah saya lah...mana ada lagi dah ke buang.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.