Thursday, October 30, 2014

Bekas Hakim Harap KY Jelly Mampu Selamatkan Anwar Ibrahim


Hujah ketua peguambela Anwar Ibrahim iaitu bekas hakim mahkamah persekutuan Sri Ram Gopal lebih ditumpukan kepada KY Jelly menghuraikan masalah yang terdapat pada senarai bahan bukti yang dikemukakan semasa perbicaraan, menunjukkan ketiadaan pelincir "K-Y Jelly" yang didakwa digunakan semasa penetrasi.

Banyak hujah Gopal lebih ditumpukan kepada KY Jelly seolah-olah mengharapkan KY Jelly mampu menyelamatkan Anwar Ibrahim daripada dipenjara.

Agak susah nak diterima akal, tetapi kehebatan dan kekuatan Anwar akhirnya ditentukan oleh KY Jelly. Kalau Anwar selamat kali ini, PKR perlu fikirkan kemungkinan untuk jadikan KY Jelly sebagai logo Pakatan Rakyat.

Ramai yang tak sedar, tetapi Kak Wan tunduk malu apabila Gopal menyebut berlaku perbuatan liwat tapi secara suka sama suka.

Ini bermakna, insiden itu memang berlaku. Tidak ada syak. Tetapi soalnya, paksa atau tidak.

Kalau menurut Ram…memang berlaku. Paksa atau tidak itu soal lain.

Tapi kalau penyokong PKR masih merasakan Anwar maksum kita terima

4 comments:

 1. Hebat KY JELLY
  Pelancar..

  Klu pintu lori susah buka
  Boleh pki KY Jelly jugak kot

  Jenama terkenal
  Piligan Anwar Ibrahim
  Anda bila lagi ????

  ReplyDelete
 2. KY Jelly adalah product yang di gunakan dan dijamin oleh Anwar Ibrahim
  Bagus untuk melepaskan budak kecil yang tersepit
  Baunya sangat busuk hingga memuntahkan
  Ia dikenali sebagai muntahan Y..

  ReplyDelete
 3. Kak Wan mana ada kemaluan... itu sebab lakinya cari perempuan lain dan anehnya cari jantan... pantat tak ada lubang jubor pun masuk....Ah semua lubang yang boleh maduk diterjahnya selagi tak menceret..

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.