Friday, October 10, 2014

Betul-betul Nak Tampar Atau Sekadar Wayang Kata Pemilik Media Sosial


Ramai pemilik media sosial menyindir exco pemuda Umno Malaysia Armand Azha yang mahu menampar lelaki India yang sering letakkan kasut pada wajah Perdana Menteri Dato Sri Mohd Najib.

Sudah berpuluh kali lelaki India itu melakukan perbuatan biadap tetapi tiada siapa pun berani tampil merampas kasut dan poster wajah perdana menteri yang sering dibawa oleh lelaki India itu pada setiap demonstrasi.


Armand Azha dikatakan membuat sidang media di PWTC bahawa beliau mahu mencari dimana tempat tinggal dan tempat kerja lelaki India tersebut dan mahu menamparnya dengan kasut yang dipakainya.

Ramai pemilik media sosial menganggap dakwaan Armand adalah bersifat 'wayang' untuk tujuan mengampu kepada bosnya sahaja. Sepatutnya Armand tidak perlu buat sidang akhbar jikalau berniat mahu untuk menampar lelaki India tersebut.

Dengan sidang akhbar tersebut kemungkinan Armand Azha akan berdepan dengan saman yang akan dibuat oleh peguam DAP.
3 comments:

  1. BODOH....orang sepatutnya pergi tampar du...cari senyap-senyap...baru dipanggil HERO....

    ReplyDelete
  2. Macam pernah dengar ayat ni...ini bukan ayat tok moh vvip ke.."tampar buaya" kahhhh!

    ReplyDelete
  3. BODUS punya pemuna...keling gila pun nak d layan...banyak kerja yang lebih penting yang patut dibuat...apa sumbangan ko or kepada belia belia?...dgn Taiko DAp...PKR ..musuh dalam selimut sengap je...

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.