Tuesday, October 28, 2014

Inilah Gambar Yang Dikemukakan Oleh Gopal Selepas Saiful Disondol Belakang Oleh Anwar


Inilah sekeping gambar Mohd Saiful Bukhari Azlan iaitu pengadu dalam kes Liwat membabitkan Anwar Ibrahim, kini dikemukakan oleh peguam Anwar Gopal Sri Ram dan menjadi fokus kepada pihak pembelaan semasa perbicaraan di Mahkamah Persekutuan hari ini.

Menurut Gopal, gambar ini diambil selepas Saiful di'sondol' belakang oleh Anwar Ibrahim dan menurutnya Saiful masih tersenyum macam tidak ada apa-apa yang berlaku.

Pembelaan mahu mahkamah menerima gambar menunjukkan Saiful di rumah Anwar sambil menghidangkan teh dan kuih sehari selepas kes liwat didakwa berlaku pada 26 Jun, 2008.

Sri Ram berpendapat kedua-dua Hakim Mahkamah Tinggi dan Mahkamah Rayuan tidak mengambilkira perilaku dan kelakuan Saiful dalam gambar tersebut.

"Perilakunya biasa dan tidak konsisten dengan seorang yang diliwat dengan ganas pada hari sebelumnya," katanya.

5 comments:

 1. Gopal boleh tahu dgn hanya tengok gambar????


  Kah kah kah

  ReplyDelete
 2. itu bukti ada anwar punya sperm macam mana you mau explain..itu muka tak da kena mengena dengan main bontot..irrelevant..lepas main china doll pun boleh senyum..itu fakta mau lari turkey tak boleh pakai ke, itu fakta muka macam hantu bila tahu saiful buat report tak boleh pakai ke..be just to the fact that liwat happened and it was confirmed the sperm is there//

  ReplyDelete
 3. maksud si gopal tak dilakukan dengan ganas?? dengan penuh kasih sayang ke?? so adakah gopal mengiakan kejadian tersebut?? suka sama suka?? gopal kena ingat ini bukan perbicaraan kes zina....

  ReplyDelete
 4. Boleh jadi bomoh 1 malaysia mcm nie..hanya tengok gambar je dah tahu orang tu salah ke tak...?������

  ReplyDelete
 5. ada tarikh ker kat gambar tue?kalau x der mana boleh di jadikan bahan bukti..

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.