Sunday, October 26, 2014

SMS Daripada Penyokong Tegar PKR Buat Anwar Ibrahim Kecur Perut


Anwar Ibrahim kini mula kecut perut apabila menerima satu SMS meminta agar semua penyokong/macai jangan hadir dalam setiap himpunan selamatkan Anwar.

SMS ini dihantar oleh beberapa penyokong Anwar Ibrahim dan disebarkan diseluruh Malaysia.

SMS itu bertujuan untuk menghindarkan orang ramai supaya tidak menghadirkan diri dalam ceramah fitnah Anwar Ibrahim kerana itu hanya kerja sia-sia.

3 comments:

 1. Tolonglah CEPAT masukkan mamat-SODOM ni dlm. PENJARA - baru dia tahu, BERJUTA duit ROMPAKAN dari saman anak-beranak TAMAK dia sini-sana; tak akan membelikan kebebasan mahupun PENJARA-ala-MEWAH!

  Dan HRWZioniSSoros-KEPARAT tu nak paksa kita tunduk pd. undg-undg SODOM-KEPARAT depa?! Dahlah si Barat-ZIONIS/ISrael asyik boleh menyerang/menjajah/merompak Dunia Islam yg. kaya minyak-gas-Uranium (utk. membuat senjata Nuklear) dgn. membunuh/menyiksa sesuka hati umat Islam secara beramai (Genocide), termasuk kat Palestine, Syria, Iraq, Libya, Afghanistan, Nigeria/Guinea/Afrika dsbnya, melalui MO menggunakan PENYAMAQ Islam utk. mencipta/mengetuai kumpulan pengganas 'Islam' cthnya Al-Qaeda, ISIS/ISIL , Boko Haramdsbnya, serta senjata “Eugenics-Biowarfare”- Ebola/HIV - dan semua ni tak pula dihentam si UN/HRWZIONIS-DAJAL ni! PI MAMPOS!

  Barulah aku paham mcm mana mamat-PKRSODOM ni boleh satu geng dgn. puak KAPIRDAJAL ZIONIS ni - budaya SODOM depa!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete
 2. Hanya puak bangang sahaja yang akan ikut kemahuan Anwar Ibrahim itu, nanti bila yang merusuh itu ditahan di penjara, walaupun Anwar dapat bebas, ada ke Anwar nak berdemontrasi untuk membela mangkuk yang dipenjarakan itu? Malahan mangkuk tu akan dibiarkan dipenjarakan, keluarga mangkuk tu Anwar buat tak tahu. Sedarlah diri.

  ReplyDelete
 3. Dpd mrk berhimpun depan mahkamah....baik mrk buat solat hajat di masjid2 agar pukimak ketum berhenti mendubor dan memuki lagi....

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.