Wednesday, October 8, 2014

Suhaizan Kayat Jadi Terlajak Bangang Apabila Ahli Pas Sendiri Sudah Muak Menjadi Keldai TunganganLebih kurang 70 peserta sahaja yang hadir dalam demonstrasi besar-besaran membantah cukai barangan dan perkhidmatan (GST) di hadapan bangunan Parlimen.

Demonstrasi tersebut diketuai oleh Ketua Pemuda Pas Suhaizan Kayat yang juga pro-Anwar Ibrahim, ternyata tiada sambutan. Hasrat Suhaizan Kayat untuk mengembalikan zaman kegemilangan Pas menjadi 'keldai tunggangan DAP/PKR' terbaik tidak kesampaian.

Rata-rata ahli Pas sudah muak dengan agenda DAP menjadikan Pas sebagai keldai tunggangan mereka dan kini hanya tinggal beberapa ahli Pas yang pro-Anwar sahaja yang aktif berdemonstrasi.

3 comments:

  1. Ada lagi yang dok ikut peliwat ni ke? Dah terserlah kejahatannya masih nak menafikan lagi ke? Puak ni sudahlah tak ada maruah, jual agama dan negara pun sanggup.

    ReplyDelete
  2. Suhaizan ....malu lah sikit dengan orang kampung kamu. Kesian kepada emak bapak kamu .....Kamu ni nak peralatkan Pas saja demi diri kamu sendiri.

    ReplyDelete
  3. UMNO pembela bangsa Melayu.

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.