Monday, November 3, 2014

Punca Anwar Tidak Mahu Memberi DNA Semasa Disiasat Sudah Dikenalpasti


Punca sebenar Anwar Ibrahim tidak mahu memberikan DNAnya untuk disiasat sudah dikenalpasti apabila contoh DNA yang diambil pada 
sebatang berus gigi, sehelai tuala Good Morning dan sebotol bekas air mineral kosong kepunyaan Anwar adalah sama dengan rektrum yang berada dalam dubur Saiful.

Menurut Shafee Anwar Ibrahim telah diminta untuk memberikan DNA tetapi malangnya dia enggan untuk berkerjasama dan pihak polis terpaksa menahan beliau sehari dalam lokap. Pihak polis tidak memaksa beliau setelah beliau enggan memberikan DNA untuk disiasat.

Seperti pembunuh yang menggunakan pisau tapi enggan memberikan cap jari untuk disiasat.

Sewaktu dalam lokap Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur pihak polis telah berjaya mendapatkan DNA melalui berus gigi, sehelai tuala Good Morning dan sebotol bekas air mineral kosong.Sementara itu Anwar Ibrahim yang memberi kenyataan kepada media sebentar tadi terus menyerang peribadi Tan Sri Muhammad Shafee kononnya Shafee diupah oleh UMNO.

Beliau mendakwa ini semua hanyalah mainan politik UMNO yang mahu beliau dipenjara. Apabila ditanya kenapa beliau enggan memberi DNA, Anwar Ibrahim terus meninggalkan wartawan tanpa sebarang jawapan.


3 comments:

 1. Kenapa tak tanya Tak berak dan Tak sembahyang 4 hari ke?

  wakakakakakakaka

  ReplyDelete
 2. Maksud kau lepas liwat pergi sembahyang ka ka ka dah dapat suit brioni belum?

  ReplyDelete
 3. tanya je anwar tu bila nak berhenti meliwat

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.