Friday, September 23, 2016

Ali Tinju Hanya Dpanggil Jam 08.00pagi Tapi 'Ratu Naga DiHeret jam 12.30 malam - Itu Polis Kata Adil


Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata, pihaknya dikatakan telah menangkap pemimpin Gerakan Merah, Mohamad Ali Baharom atau Ali Tinju juga penyokong Rosmah dan Najib. Ali dilepaskan hanya dengan jaminan polis.

"Tindakannya sama. Tak ada pilih kasih. Apabila kita memanggil Ali Tinju, dia cepat datang. Saya panggil dia pukul 8 pagi, 8.30 pagi dia dah datang", kata Khalid. 

Itu bukan tangkap tapi memanggilnya dengan manja

Tetapi berbeza dengan 'Ratu Naga' atau nama sebenarnya adalah  Syarul Ema Rena Abu Samah  yang menyokong Tun Mahathir beliau diheret dari rumahnya dalam keadaan sedang pantang pada jam 12.30 malam.

Ali Tinju kesalahannya mengugut untuk membunuh Maria Chin Abdullah pengerusi Bersih sementara Ratu Naga pula kesalahannya hanya memuatnaik gambar manja Rosmah dan mengguris hati Najib.

Sehubungan itu Khalid memberi amaran kepada mana-mana pihak supaya tidak menuduh polis mengamalkan pilih kasih dan tidak adil.

8 comments:

 1. sbb hantu naga betina yang paling kurang ajar..memang patut tangkap tgh2 malam..

  ReplyDelete
 2. Dia dalam pantang. Lagi pon dlm keadaan itu dia tak boleh main dengan suaminya kalau tak bawa ke Balai pon. Kurang2 beres 1 urusan.

  ReplyDelete
 3. Setuju Anon 9:13 pm. Kalau bukan dalam pantang mungkin polis tak ambik dia mlm tu bagi peluang sedap2 mlm tu. Esoknya baru polis Mai. Polis pon ada pertimbangan juga bukan semberono.

  ReplyDelete
 4. Bodohkan Orang Kampung - Puteri UMNO Seperti Kera-Kera Yang Sangat Tolol!

  Sumber Berita


  >>> Klik Di Sini <<<
  UMNO PARTI PENJARA - Anak Muda Tak KEBULUR Jawatan Dlm UMNO!

  Sumber Berita


  >>> Klik Di Sini <<<


  Pukulan Maut Anak Johor - Kami Tidak Mahu Menjadi Kuli Batak UMNO Lagi!

  Sumber Berita


  >>> Klik Di Sini <<<

  ReplyDelete
 5. Umno Parti Pertama Orang Melayu ditubuhkan di Istana Johor. Bila pula Umno jadi parti penjara. Udah2 lah Chai. Ngko pi la duduk Peneng tengok gerai China yang tepi jalan (salah dari peraturan majlis tempatan) tidak dirobohkan sedangkan gerai Melayu dirobohkan. Yang itu Chai rasa baguih ye? Pi la jadi hamba China rasa dulu shoknya.

  ReplyDelete
 6. Ali tinju pagi2 buta pkul 830 pagi da sampai kt balai polis ler. Serah diri...

  ReplyDelete
 7. Khalid oh Khalid kami tau la kamu ada kedai senjata, ada tempat latihan membunuh, ops sorry menembak dan kau juga pengkhianat dan anjing kepada Najib dan Rosmah...ingatlah kau tak kan lama kat situ

  ReplyDelete
 8. Ngko tu menyalak juga. Ngko anjing sapa pula? Nak juga tahu

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.