Saturday, September 10, 2016

Apa Saja Yang Keluar Daripada Mulut Pemimpin Umno Semuanya Najis Babi


Inikah tahap pemikiran pemimpin belaan Najib? Pemikiran yang terlalu kolot, kotor dan Najis babi sentiasa ada dalam pemimpin umno sekarang. Pemimpin umno sekarang hanya berjuang untuk mempertahankan Najib sahaja.

Jika zaman Najib sesiapa yang mengkritiknya akan terus dipecat daripada umno. Tetapi bagi Tun Mahathir walaupun individu yang melawannya sekalipun seperti Zahid yang begitu kuat menyokong Anwar Ibrahim bukan setakat mengkritik tetapi terus melawan namun Tun M tidak memecat beliau daripada umno sebagaimana yang Najib lakukan kepada orang umno sekarang.

Begitu juga Pak Lah dalam tidurnya pun beliau pernah melawan dengan Tun Mahathir dengan memasuki Team B bersama Tengku Razaleigh Hamzah namun Tun tetap tidak memecat Pak lah daripada umno malah Tun menyerahkan jawatan Perdana Menteri kepada Pak Lah.

Itulah bezanya pemerintahan di zaman Tun M dan Najib. Dizaman Najib beliau tidak perlukan pemimpin yang cerdik pandai beliau hanya perlukan pemimpin yang dungu seperti Jamal Pak Tongkol untuk mempertahankannya.

1 comment:

  1. najis babi tu kan hanya layak untuk puak2 yang suka fitnah dan bohong mencaci dari puak2 pembangkang dan yang jadi ejen2 barat dan Yahudi untuk memburukkan pemimimpin dan negara..jangan cakap sebaliknya..

    ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.