Monday, September 19, 2016

Mana Lebih Biadap Antara Seorang Doktor Hina Nik Aziz dan Seorang Kafir Hina Haron Din


Yang bertanda bulat adalah seorang doktor yang juga Biro Pemuda Umno dan penyokong kuat Najib Razak bernama Doktor Abdul Rahman Kadir seorang Islam. Doktor ni juga pernah mengutuk rakyat Brunei sehingga membangkitkan kemarahan rakyat Brunei. Oleh kerana beliau penyokong kuat Najib maka isu kemarahan rakyat Brunei tidak diendahkan oleh kerajaan Malaysia.Yang di atas ni pulak adalah Ahli Parlimen Jelutong, Ooi Chuan Aun atau  lebih dikenali sebagai Jeff Ooi. Beliau seorang kafir partinya adalah DAP.

Apa yang membuat persamaan antara Doktor Abdul Rahman Kadir Islam dan Jeff Ooi yang kafir adalah dua-dua biadap menghina pemimpin Pas.


Jeff Ooi menghina Haron Din dengan tulisannya seperti di atas. Sudah 3 hari  TV3 suku memainkan isu ini bahawa Jeff Ooi dan DAP biadap menghina pemimpin Islam seperti Haron Din. Berpuluh-puluh laporan polis telah dibuat.
Yang di atas ni pula posting yang dibuat oleh seorang Doktor bernama Abdul Rahman Kadir seorang Islam yang juga pemuda Umno.

Apa yang membezakan antara Jeff Ooi dan Abdul Rahman Kadir adalah seorang kafir dan seorang Islam. Posting Rahman Kadir langsung tidak dimainkan oleh TV 3 suku.

Jadi siapa yang lebih biadap, jika orang Islam pun biadap bagaimana nak menunjukkan sikap kepada yang kafir.

8 comments:

 1. yg bersalah tetap bersalah tak kira lah sapa... setiap org ada pendapatnya sendiri

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahli umno di kecualikan dr undang undang malaysia.akan di nobatkan sebagai pejuang agama.

   Delete
 2. Chelako Chelako Chelako. .biar pechah perut Najib .inilah kalam dari mulut Nik Aziz..dia yg sebut.

  ReplyDelete
 3. Dua2 biadap tp bukan jenayah pun.
  Ini semua nak alih isu saja.
  Jangan lupa 1mdb. Kita dan cucu cicit kena bayar hutang. Pendapatan negara yg sepatutnya jadi kemudahan kita habis dirampas utk bayar hutang.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Benar.....itu semua pkr remeh temeh....dana rakyat kena rembat Knp x sibuk.....

   Delete
 4. hutang palaotak hang... xde kije lain,tipu org saja...

  ReplyDelete
 5. hutang mende ye Anom 1:26. Mengeluarkan kenyataan biar la mengikut fakta yang tepat. Jangan main lunggah je .... Tak tau citer sebenarnya diam je la. Penjilat Madey dan pembangkang tak habis2 keluarkan fitnah

  ReplyDelete
 6. INI cuma kerana 'Jeff Ooi' Dan kebetulan dia Dari DAP.
  ITU sedia maklum.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.