Saturday, September 10, 2016

"Umno bukan Lagi Parti Orang Melayu Tapi Sudah Jadi Parti Milik Najib Dan Tidak Boleh Diselamatkan Lagi"


"Umno kini bukan lagi berjuang untuk orang Melayu tetapi berjuang Untuk Najib dan sekutunya," kata Dato Baharom Abdul Ghani Pengerusi Tetap Umno Bahagian Gelang Patah.

Umno yang sudah menjadi milik Najib kini sudah tidak boleh diselamatkan dan perlu ditinggalkan. Seorang lagi Bekas Ketua UMNO Bahagian turut keluar Parti iaitu Tn Haji Tosrin Jarvanthi Bekas Ketua UMNO Bahagian Senai dan Bekas Adun Sedili umum keluar Parti UMNO sebentar tadi di Persidangan Perwakilan UMNO Bahagian Kulai.

Dato Baharom Abdul Ghani merupakan pengasas Umno Bahagian Gelang Patah yang selaku Ketua Penaja 1994 dan sebagai Adun 1995-2004.

"Saya dengan rela hati mengumumkan keluar daripada umno serta merta," kata Pengerusi Tetap itu

6 comments:

 1. Pelik manusia yang dah lama dalam parti pun masih tak faham perjuangan parti...

  Sekarang baru nampak the tru colour pemimpin macam ni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lagi lama pemimpin lagi dia tahu yg mana benar yg mana palsu. Sudah tiada perjuangan utk kebenaran lagi.
   Tahniah Dato Baharom.

   Delete
 2. inilah akibat bila fitnah yg berterusan sehinggakan yg salah disangka benar dan benar dikatakan salah...

  Bertaubatlah!!!

  ReplyDelete
 3. Tak ada pulak anak bini menantu sepupu sepapat Najib berkuasa dalam umno. Yg habis anak beranak bini menantu sepupu sepapat dalam dap, pkr dan parti cap bunga tak ada pulak dia nak kata parti2 tu habis dibuat macam parti anak beranak kepunyaan bapak masing2 punya ye? Ahaksss....

  ReplyDelete
 4. Aku pun heran jugak dengan pihak berkuasa di negara ini...bulu kote Anwar yg halus tu pun buleh jumpa masa depa siasat dulu...tapi la ni org kaki karpu duit 1MDB payah ngat nak jumpe. Heran binti ajaib betul...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Komen tak berotak..apa bukti kau..ikut org kata kau macam lembu lah..

   Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.