Tuesday, October 11, 2016

Perancangan Bodoh Geng Ganas Baju Merah Umno Untuk Burukkan Kumpulan Bersih Gagal LagiPerancangan bodoh kumpulan ganas baju merah UMNO akhirnya terbongkar apabila yang mereka tersalah membuat perhitungan. Apabila mereka menuduh kumpulan bersih yang menunggang motosikal cuba membuat provokasi dengan membuat rempuhan selain.

Setelah disemak bertalu-talu oleh pihak penyokong Bersih ternyata Rider tersebut adalah seorang anggota polis sendiri yang diserap ke dalam kumpulan Bersih.

Itulah perancangan sebenar Geng Baju Merah UMNO yang diketuai oleh Jamal Yunos untuk memburuk-burukkan kumpulan Bersih supaya pihak polis mengharamkan kumpulan Bersih

Berikut adalah caption dari facebooker seorang penyokong tegar pengganas baju merah Umno memuatnaik makihamun beliau terhadap seorang biker yang memakai baju kuning Bersih 5.0 yang kononnya cuba membuat provokasi ditengah-tengah kumpulan baju merah umno. Rupa-rupanya mereka sudah merancangnya terlebih dahulu. Apabila kantoi menipu maka mereka menyalahkan pula pihak polis seperti dibawah.

Lakonan mereka kini sudah tidak boleh disorok lagi sejak ujudnya Bersih 1.0 dan 2.0 mereka menggunakan modus operandi yang sama untuk mengelirukan rakyat dengan merosakkan kereta polis sedang perhimpunan Bersih dilakukan secara aman.


Inilah LELAKI memakai baju T Shirt Bersih 5, menunggang superbike yang diterajang oleh Samseng Baju Merah tempoh hari difahamkan adalah salah seorang anggota Polis.Perancangan Jamal Jamban dengan Ketua penyamun semakin tidak menjadi, hasrat mereka untuk menghuru-harakan negara kini telah diketahui oleh rakyat.

Walaupun kumpulan ganas baju Merah ini akan dikekalkan sehingga PRU14 namun rakyat akan menyaksikan apa lakonan mereka seterusnya umpama filem Tamil, parti yang memerintah mencipta pengganas kemudian pemimpin dari kalangan parti memerintah akan menjadi hero kononnya baik menyelesaikan keganasan. Maka rakyat akan terus memberi undi kepada mereka dan mereka akan terus memerintah Malaysia 5 tahun lagi.Tidak mustahil keganasan dalam Bersih 1.0 dan Bersih 2.0 juga adalah didalangi oleh pihak-pihak yang merancang untuk menghuru-harakan negara.

5 comments:

 1. Penjaga stor JKR weiii..

  Gile pngkat kot..nk sgt jd polis..
  Amcam kene tendang? Best ker???

  ReplyDelete
 2. Pdrm akan kutip pengendali blog2 yg kata mamat kena penendang tu polis. Elok ko standby PSSR

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok beb. Bab polis pun kau pandai jugak. Kita semua akan dengar amaran kau

   Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.