Wednesday, October 26, 2016

Selepas Najib Tidak Mampu Menjawab Soalan Husni, Pasukan Dedak Digerakkan Untuk Menyerang Husni

Agak susah bagi Najib selaku MO1 iaitu salah seorang individu yang bertanggungjawab menubuhkan 1 MDB bersama penasihat kesayangannya Jho Low untuk menjawab 8 soalan maut daripada bekas menteri kewangan kedua.

Sebagai menteri kewangan kedua Husni ditugaskan untuk mempertahan dan mengklentong rakyat tentang kebaikan 1 MDB sedangkan penipuan demi penipuan wang rakyat terus berlaku.

Akibat tidak mahu lagu bersengkongkol dangan manusia yang tidak tahu halal haram maka Husni mengambil tindakan cukup drastik meletakkan jawatan sebagai menteri kabinet dan Ketua Umno bahagian Tambun.

Ramai rakyat agak terkejut dengan tindakan Husni itu, namun jauh disudut hati Husni hanya Allah yang tahu betapa sakitnya hatinya ketika berada dalam kabinet Najib.

Rupa-rupanya bukan Najib yang begitu berkuasa sangat namun ada individu lain lagi yang lebih berkuasa mengatasi Najib sebagai Perdana Menteri.

Pendek kata kalau mangkok tu kata ya maka yalah bagi Najib.

Berbalik pula kisah 8 soalan maut mengenai 1 MDB yang disoal oleh Husni kepada Najib serta keluarga 1 MDBnya. Apabila dilihat Najib tidak mampu menjawab ke lapan-lapan soalan maka pasukan cytro dedak mula menggerakkan pasukannya untuk menyerang DS Husni dan segala keturunannya.

Terkini mereka mula menyerang anak DS Husni yang bekerja di syarikat New Pantai Expressway Sdn Bhd (NPE).

Puak cytro dedak dilihat mula menyebarkan satu dokumen yang disebarkan menunjukkan tarikh mesyuarat majlis ekonomi bersama Najib yang dihadiri anak DS Ahmad Husni untuk pembentangan projek NPE pada 24hb Oktober 2016 yang lalu. 


Manakala DS Ahmad Husni bertanya tentang tentang soalan maut 1MDB dalam Parlimen pada 23hb Oktober. Kononya akibat kegagalan anak DS Husni mendapatkan projek maka Najib diserang.

Saya pasti tekanan akan terus dibuat oleh Najib dan sekutunya sehingga anak DS Husni dipecat daripada syarikat
New Pantai Expressway Sdn Bhd (NPE).
New Pantai Expressway Sdn Bhd (NPE). adalah 100% milik kerajaan melalui anak syarikat Kerajaan iaitu PNB, KWSP dan Tabung Haji. Anak DS Ahmad Husni kemungkinan besar akan dipecat dengan kadar segera oleh anjing-anjing Najib yang berada dalam PNB dan KWSP.


Begitulah yang terjadi kepada Tan Sri Muhyiddin Yasin, Datuk Seri Mukhriz dan Datuk Seri Shafie Apdal, apabila mereka bertanya mengenai 1 MDB maka mereka terus dipecat oleh individu yang paling berkuasa ketika ini.

Ini "kemungkinan perbualan yang dianalisa oleh Peguam Buzze Azam"
  
BOSS, SAYA ADA CARA UNTUK KENAKAN HUSNI BALIK BOSS

KALAU NAK JAWAB SATU-SATU SOALAN HUSNI NI, MASAK KITA BOSS.

APA KATA KALAU KITA ATTACK KREDIBILITI DIA JE BOSS?

KITA BOCORKAN PASAL PROJEK HIGHWAY NPE ANAK DIA BOSS

JADI RAKYAT AKAN MEMPERSOALKAN MOTIF SOALAN DIA BOSS

KITA AKAN PASTIKAN RAKYAT PERCAYA BAHAWA HUSNI BUAT CAMTU SEBAB SAKIT HATI KAT BOSS SEBAB BOSS CANCEL PROJEK NPE UTK ANAK DIA BOSS

JADI RAKYAT AKAN TAHU HUSNI PUN KUAT MAKAN DUIT BOSS

JADI BOSS TAK PERLU LAGI PECAH KEPALA NAK JAWAB SOALAN DIA KAT PARLIMEN TU BOSS

AMACAM IDEA NI BOSS?

SETUJU BOSS? OK KALAU SETUJU BAK MAI SIKIT DEDAK BOS NAK BAGI KAT CYTRO KITA DIA ORANG BUKAN ADA KERJA.


4 comments:

 1. Tggu dan lihat selama mana najib boleh bertahan....sesungguhnya perancangan allah lagi hebat.

  ReplyDelete
 2. Apa lah bodoh sgt blog si penjilat lendir dan kencing ni? Soalan husni tapi sebelum husni tanya...dia jawap lama dulu. Apa halnya pulak tak boleh jawap?

  Kalau ye pun sedap menjilat lendir dan kencing, jgn tunjuk sgt ye.

  ReplyDelete
 3. Dedak mendeny..

  Husni da tmblan menteri kwngan..
  Xkan cerite 1mdb dia xtau..
  Mase meting kabinet dia tido ker??

  Contoh snangny..ko da jdi doktor gigi tpi ko tnye plak nak cabut gigi cmne caranya???

  Xker nk kene sekeh si husni ni..
  Kihkihkih
  Mentri blurrrrrr..

  ReplyDelete
 4. Najib telah diberitahu lebih awal jangan lantik Husni. Husni ni tak cherdik mana pon. Tapi kes ni dan pompang bahagian dia tu agak menarik juga. Kita tunggu berita selanjutnya

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.