Thursday, October 27, 2016

Sentuh Saja 1 MDB Pasti Skandal Seks Akan Keluar, Umno Dan Seks Tidak Dapat Dipisahkan


Kegagalan Datuk Seri Najib menjawab 8 soalan maut daripada bekas menteri kewangan Datuk Seri Husni menyebabkan penyokong perdana menteri yang paling korup ni panas punggung.

Sebelum ini mereka mengupah Raja Petra supaya mengeluarkan fitnah sebab-sebab DS Husni bertanyakan soalan maut kepada Najib mengenai 1 MDB kerana anaknya yang bekerja di NPE tidak dapat projek.

Namun fitnah tersebut dapat dipatahkan oleh rakyat yang prihatin tentang keikhlasan DS Husni dalam facebook.

Tidak habis dengan itu mereka mengupah lagi RPK, kali ini mereka memfitnah kononnya DS Husni mempunyai skandal seks dengan seorang wanita.

Itulah standard umno jika ada menteri yang bercakap benar pasti akan ada fitnah skandal seks menteri tersebut di hebahkan kepada rakyat.

Cukup memalukan demi untuk berkuasa umno terpaksa menggunakan isu seks sebagai benteng terakhir mereka. Umpama umno dan seks tidak dapat dipisahkan kalau dipisahkan maka pincanglah umno.

Sebelum ini Tan Sri Muhyiddin dan Datuk Seri Shafie Apdal pun difitnah mempunyai skandal seks dengan wanita hanya kerana mengkritik kegagalan dan kehilangan wang rakyat berbillion ringgit melalui 1 MDB.

Pendek kata sesiapa saja yang mengkritik kegagalan 1 MDB pasti akan ada fitnah skandal seks. Mungkin Haji Hadi pun akan terpalit dengan skandal seks jika mengkritik skandal seks.

Pesanan buat Najib: Ziana Zain kirim salam

2 comments:

  1. Replies
    1. kau boleh telan taik babi lah kalau nak mengarut mengata orang..

      Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.