Sunday, October 2, 2016

Umno Upah Pengganas Baju Merah Serang Konvoi Baju Kuning Bagi Mengembalikan Sokongan Rakyat?


Siapa di belakang pengganas Baju Merah ini kalau bukan Umnongok, mereka  yang mengganas di Teluk Intan dengan menyerang penyokong BERSIH yang berhimpun secara aman

Pengganas upahan umnongok ini telah diketuai oleh Ketua Bahagian Sungai Besar Jamal Datuk Md Yunos yang baru dianugerahkan darjah Datuk Seri menyekat dan merampas merampas kain rentang daripada kumpulan konvoi Bersih.

Peserta BERSIH yang dalam perjalanan dari Lumut ke Teluk Intan turut disekat oleh pengganas upahan umno ini ketika tiba ke destinasi akhir mereka.

Pihak Polis tidak mampu berbuat apa-apa kerana ini adalah upahan umno Presidennya adalah perdana menteri 2.6b, yang cukup berkuasa di Malaysia.

Apakah umno fikir dengan berbuat demikian maka Najib dan umno dapat mengembalikan sokongan rakyat terhadap mereka?

Hanya rakyat dapat menghukum kejahatan mereka ini dengan tidak mengundi Umno/BN pada PRU14, jika mereka masih menang ini akan terus berlaku.

4 comments:

 1. Tak ada apa pun. Dulu bersih rosakkan kereta

  ReplyDelete
 2. Kereta polis pula. Anon di atas dah buta matanya masa tu. Itu yg tak nampak. Anyway baju kuning pon dua kali lima Pengganas. Elok juga dua kumpulan ni bertempur. Tendang terajang sepak lempang bertumbuk. Jangan sampai membunuh sudah lah. Kita boleh nilai siapa lebih mantap pertahan diri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Setuju. Anggap sebagai freedom of expression

   Delete
  2. dulu kutuk2 polis..dh tersepit cari polis..itu lah baju kuning

   Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.