Friday, November 18, 2016

Abaikan Penyokong Baju Merah Yang Menyokong Penyamun Teruskan Berhimpun Secara Aman Demi Rakyat


Sila abaikan penyokong baju merah yang diketuai oleh ketua umno bahagian Sungai Besar Jamal Jamban kerana gerakan Baju Merah memang sengaja diujudkan oleh pemimpin umno agar mereka boleh mengharamkan perhimpunan aman Bersih.

Bergaduh dengan pengganas Baju Merah bukan matlamat Bersih 5, kerana Bersih 5 mempunyai matlamat yang lebih jauh lebih murni  iaitu untuk menyatakan rasa tidakpuashati terhadap pemimpin yang mencuri wang rakyat sehingga rakyat terpaksa menghadapi berbagai pemotongan subsidi dan kenaikan harga barang.

Kita tahu matlamat kumpulan pengganas Baju Merah hanyalah untuk mencetuskan pergaduhan demi untuk mempertahankan pemimpin penyamun yang sedang menyamun wang rakyat kerana pemimpin penyamunlah yang membiayai kumpulan pengganas Baju Merah ini.

Ayuh rakyat Malaysia kita turun beramai-ramai bagi merealisasikan perhimpunan aman Bersih tanpa keganasan.
Rakyat berharap pihak polis tidak menyebelahi kumpulan pengganas Baju Merah yang matlamat mereka hanyalah untuk mencetuskan pergaduhan dan ketidaktenteraman awam.

4 comments:

 1. Bru bbrapa hari jdi ahli politik dah ada rumah juta-juta, kreta mewah bepuluh biji... Siapa penyamun?

  ReplyDelete
 2. Macai didepan panglima dibelakang macam cencorot.Dengar khabar tercirit2 sampakn nak cabut keluar negara.podaah kutty.

  ReplyDelete
 3. bersih suci sangat ke rejim pengganas kuning...kalau sendiri bergelumang dengan skandal2 rasuah liwat fitnah dan macam2 lagi jangan nak sibuk2 mengajar orang..

  ReplyDelete
 4. Pengganas kau cakap. Kau bersama perhimpunan bersih tu bukan ke cina DAP pangganas.. ? Malayu dikuda kan cina. Mano poie martabat perjuangan kau.

  ReplyDelete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.