Wednesday, November 2, 2016

Penyokong Najib di Manjoi Panas Punggung Sanggup Rosakkan Banner Pemberian Pengundi Tambun


Pendedahan Datuk Seri Husni Hanazlah mengenai penyelewengan 1 MDB rupanya menyebabkan penyokong Najib di Manjoi panas punggung.

Mungkin mereka tak dapat menjawab 8 soalan maut yang dilontarkan oleh Husni dalam parlimen lalu mendorong mereka melakukan khianat dengan merosakkan banner yang tertulis menyokong Dato Seri Husni Hanadzlah.


Sebelum ini mereka terpaksa menggunakan isu seks sebagai benteng terakhir mereka. Umpama umno dan seks tidak dapat dipisahkan kalau dipisahkan maka pincanglah umno.

Sebelum ini Tan Sri Muhyiddin dan Datuk Seri Shafie Apdal pun difitnah mempunyai skandal seks dengan wanita hanya kerana mengkritik kegagalan dan kehilangan wang rakyat berbillion ringgit melalui 1 MDB.

Pendek kata sesiapa saja yang mengkritik kegagalan 1 MDB pasti akan ada fitnah skandal seks. Mungkin Haji Hadi pun akan terpalit dengan skandal seks jika mengkritik skandal seks.

Penyokong najib mungkin telah bersedia untuk menjadi pembangkang selama-lamanya selepas PRU14

"Ni mesti tak ada kerja orang lain… Ni semua mesti kerja penyokong Najib", kata penduduk Manjoi
 

"Kalau tak kerja penyokong Najib, ni mesti kerja SB Polis yang bersekongkol dengan Najib.. Ataupun ni mesti kerja budak-budak yang dibayar upah oleh pemimpin umno", katanya lagi

2 comments:

 1. Mereka tak panas punggung. Tapi keliru bila Husni chakap seperti makhluk dua alam. Masa Menteri jawab macham2 pasal 1mdb. Dalam u-tube banyak jawapan dia. Sekarang pula chakap macham tak tau apa2 pasal 1mdb. Dia orang tu bolehlah dianggap kechewa bertuankan orang biol seperti Husni ni. Itu saja daaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak pelik pemimpin UMNO akan bercakap perkara yang benar apabila keluar dari kepongpong pimpinan umno. Kalau ahli biasa pon disekat dari bersuara di PAU dan meluahkan perasaan. Apatah lagi pemimpin yg senantiasa dalam circle dajal tu.

   Orang baik bila membuat kesalahan akan senantiasa rasa bersalah dalam dirinya. Saya yakin Husni rasa lega bila dapat meluahkan apa yang terpendam.

   Tahniah!! Pemimpin Umno lain bila lagi?

   Delete

Sekiranya anda ingin menghantar artikel untuk di siarkan sila emelkan di pssr_43@yahoo.com. Insyaallah artikel anda akan disiarkan tanpa mengubah sebarang perkataan dan ayat.